Έγραψαν στο φιλοδώρημα σερβιτόρου “Φύγε από την Αμερική π******α”

20/08/2020
από

Ο Ashton Bindrup, ένας σερβιτόρος στο Salt Lake City, παραξενεύτηκε, όταν κάτι υποστηρικτές του Trump που εξυπηρετούσε, του ζήτησαν ένα στυλό, αφού πρώτα είχαν πληρώσει το γεύμα τους με ηλεκτρονική πληρωμή.

Όταν είδε το κείμενο που ήταν γραμμένο πάνω στο χαρτονόμισμα του φιλοδωρήματός του κατάλαβε το γιατί τα άτομα –που φορούσαν Trump 2020 καπέλα- ζήτησαν στυλό. Ήταν εμφανώς υποστηρικτές του Trump.

“Έλαβα ένα φιλοδώρημα σήμερα, ενώ σέρβιρα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, με τον μεσήλικα γιό τους. Όλοι τους φορούσαν καπέλα Trump 2020” , έγραψε ο Bindrup σε ανάρτηση στο Facebook ποστάροντας φωτογραφίες με το χαρτονόμισμα.

“Το πήρα και αμέσως ήμουν σε φάση: “Ωχ, αυτό είναι γραμμένο στο φιλοδώρημά μου” , είπε ο Bindrup στο Fox13 News. “Είναι σοκαριστικό. Δεν είναι εντάξει αυτό.” .

“Σήμερα βίωσα στοχευμένο μίσος. Ένα μίσος που βλέπω συχνά σε υποστηρικτές του Trump. Και είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αντικρίσουμε” .

“Δεν μπορώ να φανταστώ να μισείς κάποιον τόσο, έτσι ώστε να γράψεις μια βρισιά στο φιλοδώρημα που του δίνεις. Ζήτησαν το στυλό από εμένα, παρεμπίπτοντος. Υποθέτω δεν έπρεπε να φύγω, όταν τους το έδωσα.”

“Θέλω να πιστεύω ότι γενικά η αμάθεια είναι αυτή που προκαλεί το μίσος. Κι αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται το ίδιο, βρίσκουν ο ένας τον άλλο. Για κάποιο λόγο, αρκετοί από αυτούς τους ανθρώπους, έχουν βρει ο ένας τον άλλον, στους υποστηρικτές του Trump. Κι ακόμα και αν είσαι ενάντια στο μίσος, και στ’ αλήθεια θέλεις σπουδαία πράγματα για την Αμερική, αν υποστηρίζεις τον Donald Trump για πρόεδρο, τότε, επίσης, συνδέεις τον εαυτό σου με τους άλλους υποστηρικτές του. Αυτό είναι αλήθεια, είτε το δέχεσαι είτε όχι.”

https://www.facebook.com/Sebasthayne/posts/2699661773655760

Αν και στην πολιτεία της Utah υπάρχουν κυρώσεις για εγκλήματα μίσος, ο γραπτός λόγος τιμωρείται μόνο όταν υπάρχει η απειλή βίας.

https://avmag.gr/125060/loatki-dynameis-apantoyn-me-minysi-sti-dioikisi-tramp/




Δες και αυτό!