Η Minnie Mouse βοήθησε τη Cyrus να καταλάβει την έλξη της στα κορίτσια

19/08/2020
από
Minnie Mouse, Miley Cyrus, κινούμενα σχέδια, έλξη
Η Minnie Mouse βοήθησε τη Cyrus να καταλάβει την έλξη της στα κορίτσια

Η Minnie Mouse αρέσει και σ’ εμάς! Η Miley Cyrus δεν είσαι μόνη!

Για κάποια είναι η Minnie Mouse. Εντάξει, μπορεί να ακούγεται περίεργο να το παραδεχτούμε, αλλά συμβαίνει. Πολλά άτομα είχαμε τη σεξουαλική μας αφύπνιση με τη βοήθεια των -κατά έναν παράδοξο τρόπο- ελκυστικών χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων.

Αν πείτε ότι δεν έχετε νιώσει ΠΟΤΕ έλξη για χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, τότε λέτε ψέματα. Ή δε βλέπατε ποτέ κινούμενα σχέδια ως παιδί (σε αυτήν την περίπτωση, λυπάμαι πολύ). Είναι απολύτως εντάξει να παραδεχτούμε ότι βρίσκαμε σέξι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, ειδικά επειδή έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Η πανσεξουαλική ποπ σταρ Miley Cyrus δεν αισθάνεται ντροπή να ενημερώσει τον κόσμο ότι είχε κόλλημα, με τη Minnie Mouse.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

H Minnie τη βοήθησε πραγματικά τη Miley Cyrus να συνειδητοποιήσει ότι είναι πανσέξουαλ

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στο podcast Call Her Daddy, η Cyrus μίλησε για το ότι είναι πανσεξουαλική. Είπε ακόμη ότι βρέθηκε να έλκεται από τις γυναίκες, πριν καλά καλά καταλάβει ότι έλκεται, επίσης, και από τους άνδρες.

«Με γοήτευαν τα κορίτσια πολύ πριν ξεκινήσουν να με γοητευόμουν τα αγόρια» , θυμάται η Cyrus. «Όταν ήμουν περίπου 11 χρονών, συνήθιζα να πιστεύω ότι η Minnie Mouse ήταν πολύ καυτή, το οποίο είναι πολύ καλό. Κατέληξα στη Disney, έτσι οι πιθανότητές μου με τη Minnie αυξήθηκαν κατά 100. Ναι, ήταν πολύ καυτή κατά τη γνώμη μου.”

Ένα κορίτσι της Disney στην καρδιά, η Cyrus είχε τον πρώτο της ρόλο ως πρωταγωνίστρια στο Disney Channel με την αγαπημένη Hannah Montana.

Η τραγουδίστρια του Malibu έκανε coming out ως πανσέξουαλ συνέντευξη το 2015, στο Elle UK.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ bisexual και pansexual;

«Πάντα πίστευα ότι οι γυναικείοι χαρακτήρες ήταν πολύ πιο σέξι από οποιονδήποτε από τους ανδρικούς» , είπε η Cyrus.

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι δεν ήταν σίγουρη, γιατί οι συνομήλικές της ενδιαφέρονταν περισσότερο για τα αγόρια απ’ ότι για τα κορίτσια. “Στην πραγματικότητα δεν κατάλαβα ποτέ τι έκαναν αυτά τα κορίτσια με αυτά, τα ηλίθια αγόρια. Έτσι ήταν κάπως. Μετά, όταν ήμουν 11 ή 12, οι φίλες μου μου έλεγαν ποιος τους αρέσει και τι έκαναν μαζί και δεν το καταλάβαινα.”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!