Bi άτομο εργαζόμενο στο BBC έκανε coming out στον αέρα ως non-binary 

17/08/2020
από
Το άτομο με το όνομα Wiltshire Shivani Dave έκανε coming out ως non-binary ζωντανά στον αέρα κατά την πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή ως μέρος ενός Pride special.

Αφού έπαιξε το “I Coming Out” της Diana Ross, εξήγησε ότι το coming out για άτομα LGBT+ είναι μια ατελείωτη διαδικασία.

«Το να κάνεις coming out είναι κάτι που πολλά από εμάς νιώθουμε, ότι πρέπει να κάνουμε και δεν είναι μόνο ένα πράγμα» , εξήγησε στην εκπομπή της 8ης Αυγούστου.
«Είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ξανά και ξανά.»

Μετά από ένα τραγούδι από το non-binary άτομο, Sam Smith, μίλησε ειλικρινά για τη δική ταυτότητα φύλου, όπως βιώνεται από το ίδιο, εξηγώντας ότι είναι «απλώς ένα άτομο» .

«Το non-binary, πράγματι, σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους» , εξήγησε.

“Για μένα, αυτό σημαίνει ότι δεν ταυτίζομαι ούτε ως άνδρας ούτε ως γυναίκα. Είμαι εκτός αυτών των δύο επιλογών – είμαι απλώς ένα άτομο.”

Το άτομο Shivani ήταν ανοιχτά bi, εδώ και τρία χρόνια και πήρε την απίστευτη απόφαση να κάνει coming out και ως non-binary άτομο, και μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ντεμπούτου που είχε στο BBC Radio Wiltshire.

«Η παρουσία non-binary ατόμων σε mainstream μέσα, όπως το BBC, είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Όταν κάνω τόσο δημόσια coming out, ελπίζω να δείξω σε άλλα non-binary άτομα, ότι πρέπει να είναι περήφανα να αγκαλιάσουν αυτό που είναι.» 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!