Το τμήμα μόδας του antivirus αναζητά συνεργάτες

16/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Αναζητούμε συνεργάτες με πάθος για τη μόδα, την ομορφιά και το design, που να θέλουν να αποτελέσουν μέρος της ομάδας μας, η οποία ολοένα και μεγαλώνει.

Εάν είσαι στυλίστας, fashion editor, fashion director assistant, βοηθός στυλίστα, βοηθός φωτογράφου, βοηθός παραγωγής ( production assistant ), beauty editor, beauty assistant, make-up artist, κομμωτής, ή απλά σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος της ομάδας μας και να συμμετέχεις στις παραγωγές της μόδας του antivirus, στείλε ένα e-mail στον fashion director του περιοδικού ( [email protected] ) και μπορεί να γίνεις συνεργάτης του μοναδικού τμήματος μόδας σε ΛΟΑΔ περιοδικό στην Ελλάδα.

Μαζί μας θα γνωρίσεις έναν κόσμο δημιουργικό, μιας και στα παρασκήνια μιας παραγωγής του τμήματος μόδας υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε όλοι μαζί για να δημοσιεύσουμε ένα fashion editorial. Το τμήμα μόδας είναι μια μεγάλη παρέα ( όπως και όλο το περιοδικό ) και αναζητούμε τα νέα μέλη της. Λοιπόν τι λές ;

Το τμήμα μόδας του antivirus έχει ως στόχο την προώθηση σχεδιαστών μόδας, σχεδιαστών αξεσουάρ, αλλά και νέων creative ταλέντων, όπως μεταξύ άλλων φωτογράφων, stylists κτλ. και αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές ( από το εκδότη μέχρι τους συντάκτες, τους φωτογράφους, τα μοντέλα και τον fashion director ) που προσφέρουν δημιουργικά μέρος του πολύτιμου χρόνου τους στο περιοδικό.

Αν τώρα είσαι μοντέλο ή απλά θέλεις να ποζάρεις για το περιοδικό, τότε σύντομα μπορεί να είσαι ο τυχερός που θα επιλεγεί από τους αναγνώστες μας. Σύντομα θα μάθεις για το διαγωνισμό μας που θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν αναγνώστη μας ( μπορεί και παραπάνω ) να γίνει μοντέλο για το antivirus. Stay tunned.

Όλοι οι συνεργάτες του περιοδικού είναι εθελοντές.

Η ανακοίνωση αυτή δεν αποτελεί αγγελία εργασίας και δε δεσμεύει το περιοδικό και το τμήμα μόδας, σε συνεργασία με όποιον επικοινωνήσει. Όλη η ομάδα του τμήματος μόδας αλλά και του περιοδικού αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά και δημιουργικά μέρος του πολύτιμου χρόνου τους για την δημιουργία του κάθε τεύχους.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!