Τρεις ληστές μπήκαν με όπλο στο σπίτι της NikkieTutorials

10/08/2020
από

Η beauty blogger NikkieTutorials, το Σάββατο το απόγευμα (8 Αυγούστου), έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι της στην Ολλανδία.

Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά της μέσα, η YouTuber (που θυμίζουμε ότι το πραγματικό της όνομα είναι Nikkie de Jager, και πρόσφατα έκανε coming out ως τρανς γυναίκα), εξήγησε ότι τρία άτομα μπήκαν στο σπίτι της, στις 4 μ.μ., και στόχευσαν με όπλο εκείνη και τον σύντροφό της, Dylan Droassaers.

Η De Jager διαβεβαίωσε στον κόσμο, ότι τόσο η ίδια, όσο κι ο Droassaers είναι καλά ως προς τη σωματική τους ακεραιότητα, αν και ψυχικά έχουν ταραχτεί.

Η NikkieTutorials έγραψε: «Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μου έγινε πραγματικότητα» .

«Νωρίτερα σήμερα, ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μου έγινε πραγματικότητα, όταν μας ληστεύτηκαν, υπό την απειλή όπλου στο σπίτι μας» , δήλωσε η 26χρονη De Jager.

«Ο Dylan κι εγώ δεχτήκαμε επίθεση, αλλά σωματικά είμαστε εντάξει. Ψυχικά είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Γράφω αυτό το μήνυμα, προς το παρόν, για να σας ενημερώσω ότι είμαστε “καλά” και ασφαλείς. Σας ευχαριστώ που καταλαβαίνετε πως θα χρειαστώ τις επόμενες μέρες για τον εαυτό μου.”

Η αστυνομία του Ανατολικού Μπραμπάντ, στην επαρχία του Νόορντ-Μπραμπάντ (Βόρεια Βραβάντη), επιβεβαίωσε το περιστατικό στο Twitter.

“Μόλις έχουμε αναφορές για ληστεία σε ένα σπίτι στο Pnemstraat, Uden” , ανέφερε η δήλωση, «Οι δράστες απείλησαν τους κατοίκους πιθανώς με ένα πυροβόλο και τους πήραν άγνωστο λάφυρο. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις δράστες που διέφυγαν με ένα μπεζ επιβατικό αυτοκίνητο προς την Α50.” 

Η αρχές ανέφεραν ακόμη ότι, «ένας από τους κατοίκους υπέστη επιφανειακούς τραυματισμούς» , ενώ δήλωσαν ότι εγκληματολόγοι ανακριτές χτενίζουν την περιοχή.

Νωρίτερα φέτος, η de Jager αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε με την αστυνομία τον Ιανουάριο, για να εντοπίσει τους ανθρώπους που την απειλούσαν με εκβιασμό, με την αποκάλυψη του ότι είναι τρανς άτομο.

«Με τη βοήθεια της αστυνομίας, ανακαλύψαμε ποιος ακριβώς με εκβίαζε» , είπε.

«Έχω τα ονόματά τους, τους αριθμούς τηλεφώνου τους, τις διευθύνσεις των email τους. Ξέρω ακόμη και πού ζουν και πώς αντιμετώπισαν τους ανθρώπους γύρω μου για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πραγματική μου ιστορία.” 

Τελικά, οι δράστες αφοπλίστηκαν, όταν έκανε coming out, νωρίτερα, βέβαια, απ’ ότι υπολόγιζε, και το κοινό την αγκάλιασε ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, η ίδια, όπως μοιράστηκε με το κοινό, υπέφερε από μετατραυματική διαταραχή στρες (PTSD), μετά από την τραυματική εμπειρία εκβιασμού που της έγινε σχετικά με το coming out της.

https://avmag.gr/121556/i-nikkietutorials-apokalyptei-ta-paraskinia-toy-the-ellen-degeneres-show/




Δες και αυτό!