Αναφορά για ομοφοβική επίθεση σε βάρος ζευγαριού στο Κένσινγκτον

04/08/2020
από

Η αναφορά για το γεγονός ανέβηκε στο reddit από φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού που δέχτηκε την επίθεση, ενημερώνει για την επίθεση στο Κένσινγκτον του Ηνωμένου Βασιλείου, που έγινε σήμερα, με τους δράστες να αναζητούνται.

Γίνεται έκκληση προς τον κόσμο, με σκοπό να αναγνωριστούν οι δράστες από τις φωτογραφίες που συμβάντων.

Αναφέρονται τα εξής για το συμβάν:

“Οι φίλοι μου περπατούσαν στο Κένσινγκτον, είναι ένα ανοιχτά ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Περπατούσαν κατά μήκος του ποταμού μαζί, χέρι χέρι. Τους είδε αυτό το γκρουπ των τεσσάρων σκούτερ (imgur link) , γύρισαν πίσω και άρχισαν να τους προκαλούν να τους βρίζουν με ομοφοβικά σχόλια. Ο άντρας με την γκρι μπλούζα άρπαξε το πέος του και ρωτούσε τα παιδιά αν το ήθελαν. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στους φίλους μου, με αποτέλεσμα να τους χτυπήσουν και να τραυματιστούν. Ο τύπος στη λευκή μπλούζα έβγαλε τη ζώνη του και χτύπησε τον έναν φίλο μου προκαλώντας του τραυματισμό στο χέρι. Ο σύντροφό του έπιασε τη ζώνη και την απομάκρυνε, αλλά ο τύπος με την γκρι μπλούζα πήρε έναν μπλε κάδο ανακύκλωσης από το κοντινό δρομάκι και τον πέταξε και στους δύο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Οι δράστες έφυγαν από το σημείο, όταν ο ένας από τους δύο φίλους μου κάλεσε την αστυνομία.

Κι οι δύο βρίσκονται στο νοσοκομείο Foothills, με διάσειση, ενώ ο ένας έχει σύσταση για χειρουργική επέμβαση αργότερα μέσα στην εβδομάδα, για το χέρι του (από τη ζώνη).

Παρακαλώ βοηθήστε στον εντοπισμό και στην αναγνώρισή των δύο, καθώς και της γυναίκα σε το κόκκινο που φαίνεται στη φωτογραφία, μιας και τους ενθάρρυνε και μάλιστα εξοργίστηκε, όταν άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και δεν είναι καθόλου αθώα σε όλο αυτό.” 

Φωτογραφίες εδώ.

 




Δες και αυτό!