Μπλοκ στο Twitter για τον γιο του Τραμπ, ανέβασε tweet από γιατρό που πιστεύει σε δαιμονικές αρρώστιες του σεξ

29/07/2020

Ένα μικρό μπλοκ στο Twitter έφαγε ο γιος του Donald Trump, Donald Trump Jr, ο οποίος μοιράστηκε ένα βίντεο μιας ομοφοβικής γιατρού η οποία πιστεύει ότι οι άνθρωποι αρρωσταίνουν με κορονοϊό επειδή κάνουν σεξ με δαίμονες.

Το Twitter επιβεβαίωσε τον αποκλεισμό του λογαριασμού, επειδή ο Trump Jr “μοιράστηκε παραπλανητικές και εν δυνάμει επικίνδυνες πληροφορίες σχετικές με τον COVID-19”.

Ο γιος του Trump ήταν ένας από τους πολλούς υποστηρικτές του προέδρου που μοιράστηκαν το βίντεο της Stella Immanuel, γιατρού από του Χιούστον που υποστηρίζει, χωρίς κάποια βάση, ότι το φάρμακο κατά της Μαλάριας, hydroxychloroquine, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία του κορονοϊού.

Στο βίντεο, η γιατρός λέει ότι έχει σπουδάσει σε σχολείο της Δυτικής Αφρικής χωρίς να διευκρινίζει ποιο είναι, ενώ ισχυρίζεται ψευδός ότι οι μάσκες προσώπου δεν εμποδίζουν απαραίτητα την μετάδοση του ιού.

Η Immanuel είναι μια ομοφοβική συνωμοσιολόγος που πιστεύει ότι οι αρρώστιες προκαλούνται λόγω του σεξ με δαίμονες. Επίσης στο παρελθόν έχει υποστηρίξει ότι το DNA των εξωγήινων χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών, ότι ερπετάνθρωποι κρύβονται πίσω από την κυβέρνηση και ότι οι επιστήμονες φτιάχνουν εμβόλια που κάνουν τους ανθρώπους άθεους. Μαζί με όλα αυτά υποστηρίζει ότι τα γυναικολογικά προβλήματα δημιουργούνται επειδή οι άνθρωποι κάνουν σεξ στον ύπνο τους με δαίμονες και μάγισσες.

Στο Youtube κανάλι της έχει αναρτήσει επίσης αρκετά ομοφοβικά βίντεο ρωτώντας τον κόσμο: “Για πόσο καιρό θα επιτρέπουμε στην γκέι ατζέντα, στον κοσμικό ανθρωπισμό, στους Ιλλουμινατι και στην δαιμονική Νέα Τάξη Πραγμάτων να καταστρέφουν τα σπίτια μας, τις οικογένειες και την κοινωνική δομή της Αμερικής;”

Επίσης έχει προωθήσει τις θεραπείες μεταστροφής στο παρελθόν μέσω της ιστοσελίδας της υποστηρίζοντας ότι: “Όλου του είδους σεξουαλικές δουλείες μπορούν να σπάσουν μέσω της δύναμης του αίματος του Ιησού. Αν προσεύχεσαι ειλικρινά με καρδία που δείχνει μετάνοια, ο θεός θα σε ελευθερώσει από της αλυσίδες της σεξουαλικής διαστροφής.”

Σύμφωνα με το Twitter το μπλοκ του Trump Jr θα διαρκέσει 12 ώρες, ενώ το βίντεο κατέβηκε από την πλατφόρμα του Twitter και του Facebook.

Το βίντεο της το είχε μοιραστεί και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump γράφοντας σε ένα tweet: “Ο COVID έχει θεραπεία. Ξύπνα Αμερική!”




Δες και αυτό!