Γκέι άντρες περιγράφουν τα χειρότερά τους ραντεβού

27/07/2020

Η κοινότητα του reddit για άλλη μια φορά προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου ή και αμηχανίας με τις ιστορίες της. Αυτή την φορά σε ένα threat, αρκετοί γκέι άντρες αποφάσισαν να μοιραστούν τα χειρότερά τους ραντεβού, μέσα από ιστορίες που θα σας κάνουν ίσως και να ταυτιστείτε.

Ο Γκέι Μπιντές

“Πήγα σε ένα πάρτι μαζί με ένα τύπο που είχα βγει λίγα ραντεβού μαζί του. Ήπιαμε πάρα πολύ και καταλήξαμε πίσω στο διαμέρισμά του, όπου περάσαμε καμία ώρα κολλητά ο ένας στον άλλον να ξερνάμε στην ίδια τουαλέτα. Το κορυφαίο της βραδιάς ήταν όταν γλίστρησε και πίεσε το κουμπί του μπιντέ και με ψέκασε στο πρόσωπο. Βγήκαμε μερικούς μήνες μετά από αυτό. Καλός τύπος”.

Ο Πεσιμιστής

“Βγήκα με ένα τύπο και το μόνο που έκανε ήταν να μιλάει για τον εαυτό του. Μακάρι να ήταν θετικά. Το μόνο που έκανε ήταν να γκρινιάζει για τη ζωή. Ήταν καταθλιπτικό”

Αυτός που μισεί τον Gaudí 

“Είχα βγει με έναν αρχιτέκτονα που πέρασε όλη την ώρα του κράζοντας την Antoni Gaudí επειδή ‘ξεκίνησε να χτίζει ένα κτίριο που δεν πρόλαβε ποτέ να τελειώσει’. (Το Gaudí τον πάτησε τραμ…). Βασικά το μόνο πράγμα που έλεγε ήταν ότι η τέχνη/κουλτούρα έπρεπε να υπάρχει για να παράγει χρήματα. Όλη του η οπτική για τον κόσμο ήταν συναλλαγματική. Ήταν μια ώρα ασταμάτητης γκρίνιας για αφελείς ανθρώπους που πιστεύουν σε ιδανικά. Μετά από όλο αυτό, έκανε χαμό που μοιράσαμε τον λογαριασμό.”

Ο Γαλλόφιλος

“Βγήκα ένα ραντεβού με έναν τύπο μετά το κολέγιο. Σούπερ casual, δεν τον έκοψα για dating τύπο, αλλά ήθελα να αράξω μαζί του. Κάποιος τον κάλεσε όσο βγαίναμε και απάντησε μιλώντας στα Γαλλικά για 25 λεπτά! Χαίρομαι που αποφασίσαμε να κάνουμε το ραντεβού μας στο πάρκο.”

Ο Βρομύλος

“Είχα ένα ραντεβού με κάποιον σε ένα σινεμά, Το πήρα από το σπίτι του γιατί δεν είχε μέσο για να κινηθεί. Φορούσε παλιά σκισμένα ρούχα και μια μπαντάνα στο κεφάλι του. Μύριζε τόσο άσχημα που άνοιξα την οροφή του αυτοκίνητου, μόλις φτάσαμε στο πρώτο φανάρι για να γλιτώσω από την οσμή. Ήμουν τυχερός που ήταν καλός ο καιρός. Δεν μοιραστήκαμε τα ποπκορν.”

Ο Γατόφιλος

“Γαμ*****με, κοιμηθήκαμε και ξύπνησα επειδή δεν μπορούσα να αναπνεύσω εξ’αιτίας των γατών (αλλεργία), πήγαμε στο νοσοκομείο μέσα στην νύχτα, πήρα ένα εισπνεόμενο , πήγαμε πίσω στο σπίτι του και κοιμήθηκα στο πάτωμα της κουζίνας του γιατί ήταν το μόνο καθαρό μέρος στο σπίτι του.

Ο ψεύτης

“Μια φορά έβγαινα με έναν τύπο που βασικά πέρασε 2 ώρες λέγοντάς μου ασταμάτητα ιστορίες που ήταν ξεκάθαρα ψέματα. Ορίστε μερικές από αυτές που θυμάμαι. Μια ήταν ότι ήταν αρχηγός σαμάνος σε ένα μεγάλο θρησκευτικό κίνημα στη Σκωτία. Επίσης υποστήριξε ότι σταμάτησε μια ένοπλη ληστεία, μαχαιρώθηκε κατά την διάρκεια και μετά πήγε σπίτι και έραψε μόνος του τα ράμματα (αυτή ήταν ίσως η χειρότερη ιστορία).”




Δες και αυτό!