Έλαβε μια ομοφοβική επιστολή επειδή έβαλε την pride σημαία στον κήπο της

24/07/2020

Μια γυναίκα από το Witaskinwin του Καναδά έλαβε ένα ανώνυμο γράμμα, επειδή αποφάσισε να υψώσει την rainbow σημαία στον κήπο της για να δείξει την υποστήριξή της στην γκέι κόρη της.

Ο λόγος για τη Hanks, η οποία τρόμαξε όταν είδε ότι το γράμμα που είχαν βάλει στο γραμματοκιβώτιό της έλεγε ότι η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα είναι “άρρωστη”.

“Άρχισα να κλαίω. Η κόρη μου στεκόταν δίπλα μου όσο διάβαζα εγώ το γράμμα και η κόρη μου είναι γκέι” είπε η Hanks στο Pipestone Flyer.

Το ανώνυμο ομοφοβικό γράμμα που έλαβε η Hanks | Εικόνα από Facebook

Το ανώνυμο γράμμα έγραφε: “Φαντάζομαι θα περιμένεις αυτό το γράμμα να σας συγχαίρει για την νίκη του βραβείο σου”.

“Παρόλα αυτά με θλίψη σε ενημερώνω ότι αν και ίσως η προσπάθειά σου για να διακοσμήσεις -τον κήπο- ήταν καλή, από ότι φαίνεται δεν έχεις καμία υπερηφάνεια ως Καναδή, καθώς πιστεύω ότι η πολύχρωμη ‘σημαία’ που έχεις κρεμάσει στον φράκτη σου δείχνει το ‘άρρωστο’ μέρος της κοινωνίας μας”.

Το γράμμα υποστήριζε ότι η Pride σημαία συμβάλει στην “φρικτή” φήμη της πόλης.

“Σκουπίδια ακριβώς όπως οι ακόλουθοι του ‘Pride’ δεν έχουν μέρος στην κοινωνία και σίγουρα όχι στο Wetaskinwin” έγραφε το ανώνυμο γράμμα.

“Ζω στο Wetaskiwin σχεδόν 50 χρόνια και όταν πρωτοήρθα εδώ ήμουν υπερβολικά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για το Wetaskinwin, και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που πληρώνω τους φόρους μου στο Wetaskiwin, αλλά τα τελευταία οχτώ με δέκα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα πέρα από την υποβάθμιση της πόλης και των κατοίκων”.

Κλείνοντας ο αποστολέας ξέσπασε κατά των rainbow διαβάσεων στην πόλη.

“Αν συμμετείχες, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!” έκλεινε το γράμμα

Η Hanks μοιράστηκε μια φωτογραφία με το γράμμα σε ένα γκρουπ στο Facebook.

“Αυτό είναι το Wetaskiwin;” ρώτησε. “Έλαβα αυτό. Στο γραμματοκιβώτιό μου. Χωρίς όνομα, χωρίς διεύθυνση παραλήπτη.”

Συνέχισε: “Είμαι περήφανη όσο δεν πάει στην υποστήριξή μου ως προς την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Ως μητέρα ενός γκέι παιδιού. Δεν είναι άρρωστη. Είναι τέλεια ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.”

“Έχω γεννηθεί εδώ. 34 χρόνια έχω περάσει εδώ. Αγαπάω την κοινότητά μου. Πληρώνω τους φόρους μου. Πληρώνω τις υποχρεώσεις μου. Είμαι καλό άτομο. Αυτό με συγκλόνισε.”

Η Hanks έλαβε ένα κύμα υποστήριξης από άτομα της κοινότητας στο Wetaskinwin, οι οποίο σοκαρίστηκαν που είδαν ότι υπάρχει ένα τέτοιο άτομο στην κοινότητα τους που έχει τέτοιες αντιλήψεις.

Ανάμεσα στα άτομα που έδειξαν την υποστήριξή τους ήταν και ο δήμαρχος της πόλης Tyler Gandam.

Τόσο θαρραλέο το άτομο που άφησε το ανώνυμο γράμμα” σχολίασε ειρωνικά.

“Αν το άτομο που έγραψε αυτό το γράμμα βλέπει αυτή την ανάρτηση, σε παρακαλώ μάθε ότι εγώ ήμουν ένα από τα άτομα που περήφανα βοήθησε στο βάψιμο των Pride διαβάσεων στο Main Street φέτος και πέρυσι.”

Προσθέτοντας: “Είμαι περήφανος για την πόλη που μένω και που είμαι δήμαρχος της. Ελπίζω να συνεχίσουμε να χτίζουμε την συμπεριληπτικότητα στην κοινότητά μας.”

“Αν δεν σου αρέσει όπως είναι τα πράγματα και χρειάζεσαι βοήθεια να βρεις κάποιον μεσίτη, σε παρακαλώ ενημέρωσέ με. Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω!”

Οι υπόλοιποι κάτοικοι συμφώνησαν ότι ο συγγραφέας του γράμματος είναι δειλός και εξέφρασαν την αηδία τους με το γράμμα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!