Τα Glory Holes συνιστώνται και επίσημα για ασφαλές σεξ εν μέσω πανδημίας

23/07/2020
από

Από την αρχή της πανδημίας, το New York Department of Health δημοσίευσε μια σειρά από οδηγίες με στόχο να λυθούν πολλές απορίες αναφορικά με ερωτήσεις γύρω από το σεξ. Καθώς η πόλη της Νέας Υόρκης ετοιμαζόταν για τν φάση του ανοίγματος μετά από το lockdown, αποφάσισε να επικαιροποιήσει τις οδηγίες του προσθέτοντας μέσα και για τα glory holes. Τώρα το Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων του British Columbia συνιστά τις γνωστές σε όλους μας glory holes σαν ασφαλή τρόπο για να κάνεις σεξ εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

“Επικαιροποιήσαμε τις οδηγίες μας σχετικά με το σεξ -στην περίοδο της πανδημίας-“ έγραψε ο γιατρός της Νέα Υόρκης Dr. Demetre Daskalakis σε ένα tweet μαζί με τον σύνδεσμο για τις νέες οδηγίες. “Η πανδημία αλλάζει και το ίδιο και οι οδηγίες μας”.

https://twitter.com/DrDemetre/status/1270310477680316416?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1270310477680316416%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.advocate.com%2Fhealth%2F2020%2F7%2F22%2Fglory-holes-officially-recommended-safer-sex-amid-pandemic

Ενώ οι οδηγίες για “ασφαλές σεξ” εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι “ο ασφαλέστερος ερωτικός παρτενέρ είσαι εσύ”, με τον συναινετικό ενήλικα σύντροφο που μένετε μαζί να είναι ο επόμενος ασφαλέστερος ερωτικός παρτενέρ, οι επαγγελματίες του τμήματος δίνουν καθοδήγηση για άτομα τα οποία δυσκολεύονται με τα παραπάνω. Συμβουλεύουν τον περιορισμό της επαφής με άτομα εκτός του σπιτιού και τονίζουν ότι αν “δύο άτομα είναι συντροφιά, τότε τρία (ή παραπάνω) σίγουρα είναι πλήθος”. Αν ακόμα έχεις αποφασίσει να βγείτε έξω με ένα γκρουπ, “επιλέξτε χώρους ανοιχτούς και με καλό εξαερισμό” (σ.σ. οπότε ναι και στο cruising υποθέτω), φορέστε μάσκες, αποφύγετε να φιλιέστε ή να αγγίζεστε στο πρόσωπο και “φέρτε μαζί σας αντισηπτικό με βάση το αλκοόλ”.

Μέσα επίσης στις οδηγίες της Νέας Υόρκης αναφέρεται ότι είναι καλό να βασιστείς στο virtual sex όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται. Επίσης συμβουλεύουν ρητά να προσπαθήσεις να κάνεις τα πράγματα πιο kinky με το να “γίνετε δημιουργικοί με τις σεξουαλικές στάσεις και τα φυσικά εμπόδια, όπως οι τοίχους”.

To Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων προτείνει επίσης τον αυνανισμό σαν ασφαλή τρόπο για σεξουαλική επαφή στην περίοδο του COVID, όπως επίσης στην λίστα του αναγράφει προτάσεις προφύλαξης λέγοντας ρητά ότι τα glory holes είναι ένα ασφαλές σεξουαλικό εργαλείο.

Συγκεκριμένα κάτω από την ενότητα “Βήματα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας κατά την διάρκεια του σεξ” προτείνει “Χρησιμοποιήστε εμπόδια, τοίχους (για παράδειγμα glory holes), που επιτρέπουν τη σεξουαλική επαφή, αλλά εμποδίζουν την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή”.

Τονίζουν ότι η υγιεινή είναι το κλειδί. Σιγουρευτείτε ότι πλένεστε πριν και μετά από κάθε επαφή.

Τα προφυλακτικά βοηθούν επίσης! “Τα προφυλακτικά και τα dental dams βοηθούν στην μείωση της μετάδοσης του σάλιου, του σπέρματος ή των κοπράνων κατά την διάρκεια του σεξ”. Για τον σκοπό αυτό το τμήμα έχει δημιουργήσει την υπηρεσία Door 2 Door, παραδίδοντας σε σπίτια σε όλη την πόλη, test για HIV, αντισυλληπτικά, προφυλακτικά και πολλά άλλα.




Δες και αυτό!