Γονείς κάνουν πάρτι για να γιορτάσουν το 17χρονο non-binary παιδί τους

22/07/2020

Πάρτι “αποκάλυψης φύλου” γνωστό και ως gender reveal party αποφάσισαν να κάνουν δύο γονείς στο παιδί τους για να γιορτάσουν το coming out του ως non-binary.

Η Love Gwaltney ανακοίνωσε με μια ανάρτησή της στο Facebook την non-binary ταυτότητα του παιδιού της αναρτώντας φωτογραφίες από το gender reveal πάρτι που έκανε το οποίο είχε επίσης και μια τούρτα στα χρώματα της τρανς σημαίας.

Μαζί με τις φωτογραφίες έγραψε και ένα κείμενο που αναφέρονταν στο πόσο σημαντικό θεωρούσε το φύλο του παιδιού της όταν ήταν έγκυος: “Ενθουσιαζόμαστε τόσο πολύ. Διαλέγουμε ρούχα και διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο βασισμένα στο βιολογικό φύλο του παιδιού μας. Κάνουμε πάρτι και διαλέγουμε ονόματα. Αναθέτουμε χαρακτηριστικά (όπως δύναμη και ομορφιά) βασιζόμενοι στο τι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια τους. Και τις περισσότερες φορές αυτό δουλεύει μια χαρά.”

“Αλλά μερικές φορές, πιέζουμε αυτά τα χαρακτηριστικά βασισμένα στο βιολογικό φύλο και τα κάνουμε όλα λάθος”.

Αυτή και ο άντρας της είπαν ότι ήταν λάθος όταν ανακοίνωσαν πριν 17 χρόνια την γέννηση της κόρης τους, και τώρα θέλουν να το κάνουν σωστά ανακοινώνοντας τον non-binary γιο (έτσι αυτοπροσδιορίζεται) τους Grey.

“Είναι σαν οποιοδήποτε άλλο 17χρονο nerd αγόρι, το οποίο ξενυχτά παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, μισεί το μπάνιο και τρώει πολλά πρόχειρα φαγητά”, έγραψε.

Για την “αποκάλυψη του φύλου” οι Gwaltneys άνοιξαν ένα μεγάλο κουτί που βγήκε ο Gray από μέσα και το οποίο ήταν γεμάτο με μπαλόνια στα χρώματα της Non-binary σημαίας (κίτρινα, άσπρα, μωβ και μαύρο).

https://www.facebook.com/love.schoolcraft.9/posts/2974350792693099

Αργότερα έκοψαν την τούρτα στα χρώματα της τρανς σημαίας.

“Ήθελα την τρανς σημαία επειδή ακόμα νοιώθω ότι η μετάβαση από το οτιδήποτε είσαι σε Non-binary είναι επίσης μια φυλομετάβαση και δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα από straight γυναίκα σε άντρα”, δήλωσε ο Gray στο CNN.




Δες και αυτό!