Γκέι πορνοστάρ κάνει ρατσιστικό σχόλιο σε εργαζόμενο και επιτίθεται σε κόσμο

22/07/2020
από

Ρατσιστικά σχόλια έκανε ένας γκέι πορνοστάρ σε έναν εργαζόμενο του δήμου ενώ αργότερα επιτέθηκε σε έναν πεζό, ο οποίος κατέγραφε το περιστατικό με το κινητό του.

Το βίντεο αναρτήθηκε πρώτα από τον πεζό που τον κατέγραψε και μετά από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό Anthony Beckford στο twitter.

https://twitter.com/Vote4Beckford/status/1284941075824746496?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1284941075824746496%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pinknews.co.uk%2F2020%2F07%2F21%2Fracism-new-york-city-anthony-beckford-black-lives-matter-gay-racist-viral-video%2F

Κατά την διάρκεια της αψιμαχίας ο άντρας έβρισε το άτομο μέσα από το αμάξι του. Μετά βγήκε από το αμάξι, άρπαξε το κινητό το άντρα και το πέταξε στον δρόμο.

Ο Beckford κάλεσε μέσω του Twitter τους χρήστες να βοηθήσουν στην αναγνώριση του ατόμου.

Την Τρίτη 21 Ιουλίου, ο Beckford ανακοίνωσε ότι το άτομο ταυτοποιήθηκε ως τον Justin O’Brian, γνωστό πορνοστάρ με το καλλιτεχνικό όνομα Dustin Gold.

Αναλυτικότερα το περιστατικό:

Ο O’Brian άρχισε να φωνάζει σε έναν εργάτη καθαρισμού του δήμου ο οποίος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στον δρόμο.

“Θα ήταν έξυπνο αν το έπαιρνες – το αυτοκίνητο- από την μέση του δρόμου μ****α!” Φώναξε βγαίνοντας από το αυτοκίνητο. “Γαμημένε n****r.

Ο O’Brian Μπήκε στο αυτοκίνητο και παρατήρησε ότι ένας περαστικός τον τραβούσε με το κινητό του. “Με τραβάς;”, ρώτησε. “Γιατί;”.

“Γιατί είσαι μ*****ς”, απάντησε π ο άντρας που τον τραβούσε.

“Εγώ είμαι ο μ*****ς; Γλυκέ μου, ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη, εντάξει; Ο μόνος άνθρωπός που είναι ο μ*****ς είσαι εσύ που με τραβάς”.

Ο άντρας απάντησε: “Α, ώστε είσαι fierce;”

“Το ξέρω ότι είμαι, σε ευχαριστώ” απάντησε ο O’Brian “Είσαι και εσύ γκέι επίσης; Όχι, δεν είσαι; Φαίνεται ότι είσαι. Θες να συνεχίσεις να με τραβάς ‘διασκεδάζοντας’; Τι θα κάνεις με αυτό το βίντεο, πες μου”.

Ο άντρας του εξήγησε ότι θα ανεβάσει το υλικό στο διαδίκτυο με τον O’Brian να απαντάει “Α, οκ, γεια σου τώρα”.

Παρόλα αυτά ο άντρας συνέχιζε να τραβάει τον O’Brian ο οποίος απείλησε ότι θα βγει έξω να τον δείρει.

Ο O’Brian, βγήκε από το αυτοκίνητο, επιτέθηκε στον άντρας και μετά του άρπαξε το κινητό και το πέταξε με δύναμη στον δρόμο.




Δες και αυτό!