13 πονηρά emoji και η κρυφή τους σημασία

15/07/2020

Βλέπεις μια φλογίτσα και δεν ξέρεις τι σημαίνει; Σε κοροιδεύουν οι φίλοι σου επειδή δεν ξέρεις τι σημαίνει ο ελέφαντας; Σταμάτησε να σου μιλάει κάποιο άτομο επειδή σου έστειλε το emoji του καρκίνου και του απάντησες με το emoji του ζωδίου σου επειδή νόμιζες ότι ανταλλάσσατε τα ζώδια σας; Μην φοβάσαι. Εμείς είμαστε εδώ για να σου εξηγήσουμε τα βασικά όσο αφορά στο sexting με emoji.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

1. Η μελιτζάνα 🍆

Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι είναι η υπονοεί η μελιτζάνα. Θέλω να πιστεύω τουλάχιστον ότι οι γκέι άντρες δεν θα έχουν πρόβλημα να καταλάβουν τι σημαίνει. Το emoji μελιτζάνα χρησιμοποιείται συμβολίζοντας το πέος (απορώ να την έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο άτομο και όντως να εννοεί την μελιτζάνα).

2. Το ροδάκινο 🍑

Ένα άλλο γνωστό emoji είναι το ροδάκινο το οποίο πέρα από την φρουτώδη ύπαρξή του, συμβολίζει και τα οπίσθια. Γιατί; Μα ρίξτε μια καλύτερη ματιά.

3. Το τάκο 🌮 ή το σύμβολο της νίκης ✌️

Αντίστοιχα, όπως η μελιτζάνα χρησιμοποιείτε για να υποδηλώσει το πέος, το τάκο ή το σύμβολο της νίκης χρησιμοποιείτε για να υποδηλώσει το αιδοίο.

4. Το διαβολάκι 😈

To διαβολάκι μπορεί να έχει πάνω από μια σημασία. Από το “έχω καύλες” μέχρι του να υποδηλώσει μια πιο πονηρή διάθεση. Όχι, κοιτά αυτό το βλέμμα και πες μου αν δεν βλέπεις κάτι το πονηρό πάνω του.

5. Η φλογίτσα

Άμα θέλεις να πεις ότι κάτι ή κάποιο άτομο είναι “καυτό”, αυτό είναι το emoji που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

6. Ο ελέφαντας 🐘

Θα μου πείτε τι κάνει αυτό το μαγευτικό θηλαστικό σε αυτή την λίστα με τα emojis; Θα σας απαντήσω αμέσως. Ο Ελέφαντας χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει το μέγεθος της μελιτζάνας ενός ατόμου. Ότι δηλαδή είναι μεγάλο σαν προβοσκίδα, γούδα, πως το λένε; Αχ, δεν μιλάτε κυριλάτα…

7. Η γλώσσα 👅

Αυτό νομίζω είναι σχετικά απλό για να το καταλάβετε. Η γλώσσα συμβολίζει το “γλείψιμο”. Από το “θέλω να σε γλείψω”, μέχρι το θέλω να “γλείψω” το ροδάκινό σου.

8. Το δάχτυλο 👉

Νομίζω ο τίτλος του και μόνο μαρτυρά την λειτουργία του. Όχι όχι δεν δείχνεις πράγματα. Το συγκεκριμένο emoji χρησιμοποιείτε για να δηλώσει το fingering.

9. Το δάχτυλο 👉 μαζί με το ok 👌

Χρησιμοποιώντας αυτά τα δύο emoji μαζί, το άτομο προσπαθεί να απεικονίσει το διεισδιτικό σεξ, είτε πρωκτικό είτε κολπικό.

10. Οι σταγόνες 💦

Ο σταγόνες πολύ συχνά χρησιμοποιούνται για να υποδηλώσουν τα υγρά ενός ατόμου όταν “τελειώνει” την σεξουαλική πράξη. Αν καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι…

11. Ο Καρκίνος ♋

Καρκινάκια μου! Όχι αυτό το emoji δεν αναφέρεται σε εσάς σε αυτή την περίπτωση. Δεν μπορεί να πάει το μυαλό σας τι μπορεί να σημαίνει; Ρίξτε μια καλύτερη ματιά στο σύμβολο του καρκίνου. Τώρα; Άντε να το εξηγήσω για εσάς τα πιο ανονείρευτα άτομα. Το σύμβολο του καρκίνου χρησιμοποιείτε για να απεικονίσει την στάση 69 στο σεξ.

12. Το κεράσι 🍒

Το κεράσι χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει τους όρχεις. Απλά και σταράτα.

13. H γροθιά ✊

Η γροθιά χρησιμοποιείται για να απεικονίσει τη γνωστή πρακτική, στην οποία ένα άτομο βάζει το χέρι του στον πρωκτό ενός ατόμου, γνωστή και ως fisting.




Δες και αυτό!