Το Spectrum Fashion Show είναι η πρώτη ΛΟΑΤΚΙ+ εκδήλωση μόδας στην Αθήνα

14/07/2020
από

Για την προώθηση της ορατότητας των queer ατόμων που αγωνίζονται για μία καριέρα στη βιομηχανία της μόδας.

Το Spectrum Fashion Show, η πρώτη ΛΟΑΤΚΙ+ εκδήλωση μόδας στην Αθήνα, είναι μία πρωτοβουλία για την προώθηση της ορατότητας των queer ατόμων που αγωνίζονται για μία καριέρα στη βιομηχανία της μόδας σε μια εποχή που οι ευκαιρίες είναι δυστυχώς περιορισμένες, η οποία θα διεξαχθεί σε μία από τις παλαιότερες ΛΟΑΤΚΙ+ σκηνές της Αθήνας, στο Sami’s Bar στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00.

https://www.instagram.com/p/CChDQUNALcd/

Πέραν τούτου, σε μία προσπάθεια στήριξης της κοινότητάς μας χρήματα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528.

Η Ελληνική ΛΟΑΤΚΙ+ Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης “11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ” είναι η μοναδική εξειδικευμένη υπηρεσία Ψυχικής Υγείας για την έκφραση ή/και την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό στην Ελλάδα, με πανελλαδική κάλυψη, σχεδιασμένη από και για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η οποία, ωστόσο, εξαιτίας της έλλειψης οικονομικής υποστήριξης σταμάτησε την λειτουργία της. Νιώθουμε, λοιπόν, υπεύθυνοι να συγκεντρώσουμε χρήματα για την επαναλειτουργία της.

https://www.instagram.com/p/CCi7vyzgT4h/

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο Spectrum Fashion Show είναι τώρα ανοιχτές στο κάτωθι link https://forms.gle/gHuRGuUdGaEnPa2V9.

Ενθαρρύνουμε όλους τους queer σχεδιαστές που θέλουν να δείξουν στον κόσμο τις δημιουργίες τους, τα μοντέλα ή τους drag καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν και τους hairstylists/makeup artists που επιθυμούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, να συμπληρώσουν τη φόρμα.




Δες και αυτό!