Ο Ερυθρός Σταυρός της Ταϊλάνδης στον αγώνα κατά του HIV/AIDS

09/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το Κέντρο για τη μελέτη του AIDS του Ερυθρού Σταυρού της Ταϊλάνδης ( Thai Red Cross AIDS Research Centre ) λάνσαρε την νέα του ιστοσελίδα www.adamslove.org, αποκλειστικά για τους άνδρες που έχουν σεξουαλικές επαφές με άνδρες (Men who have Sex with Men / MSM ), την πρώτη του είδους της στην Νοτιοανατολική Ασία.

Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνουν πληροφορίες για προφύλαξη από τον HIV/AIDS καθώς και πληροφορίες για ασφαλές σεξ καθώς και πληροφορίες για τις εξετάσεις κάθε τρεις μήνες για HIV, τις οποίες θα έπρεπε να κάνει κάθε ενεργός σεξουαλικά άνδρας.

Την ιστοσελίδα καθώς και την καμπάνια στηρίζουν τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας καθώς και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες.

Από τη συνέντευξη τύπου

Σε συνεργασία με το περιοδικό Attitude, ο Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε και μια φωτογράφιση με τον πρώτο πρεσβευτή του Adam’s Love, τον ηθοποιό Chaiwat Thongsang.

Την φωτογράφιση έκανε ο νεαρός και ταλαντούχος φωτογράφος μόδας Haruehun Airry Noppawan, στενός φίλος και συνεργάτης του τμήματος μόδας του antivirus.

Μια ωραία πρωτοβουλία του Ερυθρού Σταυρού την οποία περιμένουμε και εμείς με τη σειρά μας στην Ελλάδα…

 

  

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!