Hillary Clinton : Υλοποιήσιμος ο στόχος «Μια γενιά χωρίς AIDS»

09/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, ανέφερε ότι η βελτίωση στην θεραπεία και την πρόληψη έχουν θέσει το στόχο «Μιας γενιάς χωρίς AIDS» υλοποιήσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μιλώντας στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, την Τρίτη, η κ. Κλίντον σημείωσε ότι οι προσπάθειες που πραγματοποιούνται με την καθοδήγηση των ΗΠΑ, έχουν συμβάλλει στην δημιουργία των βάσεων για αλλαγή στην πορεία της πανδημίας.

Η κ. Κλίντον περιέγραψε ως γενιά χωρίς AIDS την πρώτη κατά την οποία θα έχουν πάψει να γεννιούνται παιδιά φορείς του ιού HIV, θα αντιμετωπίζουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να μολυνθούν ως έφηβοι ή ενήλικες και εάν αυτό συμβεί θα έχουν πρόσβαση σε θεραπεία.

Η αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι για να επιτευχθεί ο στόχος, οι ΗΠΑ, άλλοι υποστηρικτές και οι χώρες που πλήττονται βαθύτατα από την ασθένεια, θα πρέπει να προχωρήσουν στην χρήση συνδυασμού μεθόδων πρόληψης.

Όπως είπε, αυτή η στρατηγική εστιάζεται σε τρεις παραμέτρους: στον τερματισμό της μετάδοσης του ιού από την μητέρα στο παιδί, στη διεύρυνση της εθελοντικής περιτομής στους άνδρες, για να μειωθεί η μετάδοση από άνδρα σε γυναίκα και στην αύξηση των θεραπειών με αντι-ιικά φάρμακα για τους ασθενείς που έχουν ήδη μολυνθεί από τον ιό του AIDS.

Όπως ανέφερε οι ΗΠΑ δεσμεύονται να προσφέρουν 60 εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση αυτών των προσπαθειών στην υπό-σαχάρια Αφρική, ενώ ζητούν και από άλλα κράτη να συνεισφέρουν.

Πηγή http://www.voanews.com/greek/news/clintonaids-133504253.html

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!