Οι νέοι ιδιοκτήτες του Grindr είναι στρέιτ και δηλώνουν σύμμαχοι

17/06/2020
από
Οι νέοι ιδιοκτήτες του Grindr είναι όντως στρέιτ και δηλώνουν σύμμαχοι

Κανείς δεν ήξερε πολλά για τους νέους ιδιοκτήτες του Grindr, όταν ανακοινώθηκε η αγορά του στα 600 εκατομμύρια δολάρια. Γνωρίζαμε ότι το όνομα της ομάδας ήταν San Vicente Acquisition LLC, αλλά αυτό ήταν όλο.

Στο παρελθόν το Grindr ανήκε στην Beijing Kunlun Tech, μια κινεζική εταιρεία που αγόρασε τo app από τον γκέι ιδρυτή του Joel Simkhai.

Σήμερα, ο νέος CEO του Grindr, ο COO και ο CFO είναι οι Jeff Bonforte, Rick Marini και Gary Hsueh, αντίστοιχα, σύμφωνα με το The Advocate. Οι τρεις τους είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να αγοράσουν το δημοφιλές app, έναν χρόνο πριν, με εταιρεία με διαφορετικό όνομα. Οι τρεις τους προέρχονται από εταιρείες, όπως οι Yahoo!, Flickr, Hearst Corporation, και άλλες.

Ο Bonforte και ο Marini είπαν κατά τη δημοσίευση ότι αυτοπροσδιορίζονται ως στρέιτ και είναι σύμμαχοι – ο Hsueh δεν ήταν διαθέσιμος για να ερωτηθεί.

“Δε νομίζω ότι πρέπει να είσαι γκέι για να θέλεις να έχεις μια ισχυρή, υγιή, ασφαλή ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα” , δήλωσε ο Bonforte , όταν ρωτήθηκε, γιατί η ομάδα του ενδιαφερόταν γι’ αυτό το app, αφού δεν είναι κουήρ.

“Κι έτσι νομίζω ότι βλέπουμε τον ρόλο του Grindr σ’ αυτό, και ελπίζουμε ότι μπορούμε να τον προωθήσουμε.”

Μεταξύ των όσων έχουν δεσμευτεί είναι: η ενίσχυση της ασφάλειας, η πρόσληψη περισσότερων ΛΟΑΤΚΙ+ υπαλλήλων, η δημιουργία γενικά καλύτερης εμπειρίας του χρήστη.

“Θέλω πραγματικά αυτό να είναι ένα θετικό μέρος για όλα τα άτομα, όχι μόνο για τους όμορφους ανθρώπους, που τα βρίσκουν έτσι κι αλλιώς εύκολα μέσα στην κοινωνία” , δήλωσε ο Marini. «Πρέπει να δουλέψει για όλους. Η αγάπη είναι αγάπη. Έτσι, θα δουλεύουμε σίγουρα γι’ αυτό» .

Να θυμηθούμε ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Scott Chen, που είναι επίσης στρέιτ, που έκλεισε τη θητεία του στην εταιρεία αυτό το μήνα, το 2018 είχε βγει και είχε πει ότι ο ιερός γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.




Δες και αυτό!