Η συντηρητική Caitlyn Jenner δίνει “κρυφά” υποτροφίες σε τρανς παιδιά

11/06/2020
από

Υποτροφίες σε κολέγια σε τρανς μαθητές δίνει τα τελευταία 3 χρόνια η Caitlyn Jenner σύμφωνα με το People magazine.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό η Caitlyn παραδέχεται ότι πληγώθηκε όταν δεν την καλούσαν σε διάφορους εράνους επειδή ήταν πολύ αμφιλεγόμενη η παρουσίας της.

«Νομίζω φορούσα ροζ γυαλιά και νόμιζα ότι θα αλλάξω όλον τον κόσμο. Τώρα καταλαβαίνω ότι μπορώ να προσπαθήσω και να καταφέρω να αλλάξω ένα άτομο τη φορά» .

5 χρόνια μετά το coming out της η Caitlyn έχει αλλάξει την πολιτική της θέση αποκαλώντας τον εαυτό της οικονομικά συντηρητική και κοινωνικά προοδευτική.

Μέσα στο περιοδικό αναφέρεται ότι “δίνει κρυφά υποτροφίες κολεγίου σε τρανς μαθητές τα τελευταία χρόνια και δίνει έμφαση στην τρανς νεολαία» .

«Αυτό είναι το ταξίδι μου» δηλώνει η ίδια,. «Ναι είναι διαφορετικό από αυτό άλλων τρανς ατόμων. Το καταλαβαίνω» .

«Αλλά στην τελική, όταν ξυπνάω κάθε πρωί, νιώθω καλά με την εαυτή μου» .

Τον Φεβρουάριο του 2017, η Jenner στράφηκε εναντίον του Donalt Trump μετά την επαναφορά του νόμου, που απαγόρευε τους μαθητές να επιλέγουν τις τουαλέτες που θέλουν να χρησιμοποιούν με βάση το φύλο, ενώ το 2018 δήλωσε ότι σταμάτησε να υποστηρίζει τον Αμερικανό Πρόεδρο και υποσχέθηκε να μάθει από τα λάθη της.

Σε παλαιότερη της δήλωση στην Washington Post έγραψε: «Η πραγματικότητα είναι ότι η τρανς κοινότητα δέχεται ασταμάτητη επίθεση από τον πρόεδρο.» 

«Ο αρχηγός του κράτους μας δεν έδωσε καμία σημασία για την ήδη περιθωριοποιημένη κοινότητα μας. Έχει αγνοήσει την ανθρωπιά μας. Έχει προσβάλει την αξιοπρέπεια μας» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!