Drag queens από το Rupaul’s Drag Race φωνάζουν “Black Lives Matter”

10/06/2020
από
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Σε ένα βίντεο που έβγαλε η εταιρία παραγωγής του RuPaul’s Drag Race, World of Wonder, συμμετέχουσες από το reality διαγωνισμό ενώνουν τη φωνή τους για να μεταφέρουν το μήνυμα πως “ήρθε η ώρα” για να δράσουμε ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις.

Δεκάδες performer από το Rupaul’s Drag Race και το Rupaul’s Drag Race UK μαγνητοσκόπησαν το μήνυμα τους καλώντας τον κόσμο να πάρει θέση.

«Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να είμαστε συνένοχοι… Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε… Ήρθε η ώρα να μάθουμε» , λένε κάποια από τα μηνύματά τους. «Έχει έρθει η ώρα για να δείξουμε συμπόνια… Ήρθε η ώρα για δικαιοσύνη… Ήρθε η ώρα για να δράσουμε. Ήρθε η ώρα για να μιλήσουμε. Ήρθε η ώρα για να κάνουμε τη δουλειά.» 

«Ήρθε η ώρα για να σταματήσουμε την αστυνομική βία. Ήρθε η ώρα αυτή η χώρα να αναλάβει την ευθύνη και να δράσει ενάντια στον ρατσισμό, την αδικία που βιώνουν τα μαύρα αδέρφια μας και οι αδερφές μας εδώ και τόσο καιρό.» 

«Είναι η ώρα να πούμε Black Lives Matter. Είναι η ώρα να πούμε Black Trans Lives Matter» .

Οι Drag Queens που συμμετέχουν στο βίντεο είναι οι: Honey Mahogany, Kenya Michaels, Raven, Jujubee, Ongina, Gigi Goode, Bendelacreme, Jan Sport, The Vixen, Vivacious, Heidi N Closet, India Ferrah, Brooke Lynn Heights, Jackie Cox, Derrick Barry, Jinyx Monsoon, Chad Michaels, Ginger Minj, Gia Gunn, Cheryl Hole, Divina de Campo, Blu Hydrangea, και Crystal .




Δες και αυτό!