H Chyler Leigh (Supergirl και Grey’s Anatomy) κάνει coming out

09/06/2020
από

Η Chyler Leigh, που παίζει στη σειρά Supergirl, έκανε coming out ως μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, με ένα συγκινητικό post, εξηγώντας πως το coming out του χαρακτήρα της έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ίδια.

Η ανάρτηση της Leigh με τίτλο: “Φόρεσε την Υπερηφάνεια σου” ανέβηκε στην ιστοσελίδα Create Change, μια σελίδα που σκοπός της είναι να ενθαρρύνει τα άτομα που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από την ίδια, τον σύζυγό της Nathan West και τον Angelo Lagdameo.

Η ηθοποιός Chyler Leigh στο Comic Con του San Diego το 2019. | Photo: Chris Delmas / AFP via Getty Images)

Στην ανάρτησή της η Leigh μιλάει για το πως αρχικά δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη επιρροή θα είχε ο χαρακτήρας της σειράς στο δικό της ταξίδι και πως θα κατέληγε να ταυτιστεί μ’ αυτόν. Να σημειώσουμε, ότι αν και η ανάρτηση της Leight αναφέρεται στο προσωπικό της ταξίδι, η ηθοποιός δε χρησιμοποιεί κάποια συγκεκριμένη ορολογία για την ταυτότητά της.

“Όταν μου είπαν ότι ο χαρακτήρας μου θα κάνει coming out στη δεύτερη σεζόν, ένα πλήθος σκέψεων και συναισθημάτων πέρασε από το μυαλό μου εξαιτίας της ευθύνης που ένιωθα για να αποτυπώσω το ταξίδι της Alex” .

“Αυτό που δε συνειδητοποίησα ήταν πως η σκηνή όπου αυτή -η Alex- εξομολογείται την αλήθεια της, θα πηδούσε έξω από τις σελίδας του σεναρίου, και θα γινόταν μια παραλλαγή της δικιά μου. Στην πραγματική ζωή. Ένιωθα ότι η καρδιά μου θα ξεπηδήσει έξω από το στήθος μου, όσο κάναμε το γύρισμα, κάθε φορά που εμφανιζόταν μια ευκαιρία να βγάλω αυτά τα έντιμα λόγια από το στόμα μου. Αν και δεν ταιριάζουν ακριβώς στον προσωπικό μου διάλογο, η καρδιά μου σίγουρα ταίριαζε. Από τον σκηνοθέτη, τον τύπο, το cast, τους fans, ακόμα μου λένε ότι ήταν το πιο ρεαλιστικό coming out που έχουν δει. Και για να κλέψω κάποια λόγια από την Alex, αυτό είναι επειδή κρύβεται μια δικιά μου αλήθεια σε αυτά που έλεγε. Η σκηνή είναι στη δεύτερη σεζόν, στο έκτο επεισόδιο, αν θέλετε να το δείτε.” 

Η Leigh συνεχίζει λέγοντας πως το επεισόδιο, όπου η χαρακτήρας της Alex κάνει coming out, οδήγησε στο να χάσει κάποια άτομα της οικογένειας της από κοντά της, αλλά, όπως η ίδια λέει, αυτή και ο σύζυγός της “είναι περήφανοι για το ποιοι είναι, ανεξαρτήτως του κόστους που έχουν να πληρώσουν” .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!