Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι έρχεται στο Strictly Come Dancing

08/06/2020
από

Το τηλεοπτικό σόου Strictly Come Dancing ανακοίνωσε τα σχέδια του για να εμφανίσει το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι, μετά από αντιδράσεις που υπήρξαν για την έλλειψη ΛΟΑΤΚΙ συμπεριληπτικότητας στο show.

Μια πηγή από το BBC δήλωσε στη The Sun: “Η συμπεριληπτικότητα είναι μια λέξη κλειδί για την τηλεόραση σήμερα, και φυσικά το Strictly Come Dancing θέλει να είναι προοδευτικό” .

“Το σχέδιο είναι να έχουμε ένα ομόφυλο ζευγάρι, και δύο γυναίκες. Το Dancing on Ice είχε δύο άντρες, οπότε θα ήταν ωραίο να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό και να συνεχίσουμε να ωθούμε τα όρια.”

Αν και στην προηγούμενη σεζόν του Strictly Come Dancing υπήρχε μία χορογραφία μεταξύ δύο αντρών, όλα τα ζευγάρια που διαγωνίζονταν ήταν ετεροκανονικά.

Οι τηλεοπτικοί παραγωγοί του σταθμού ψάχνουν για μια γνωστή λεσβία ή bisexual γυναίκα προκειμένου να γίνει το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στο show. Τα κορυφαία ονόματα αυτής της λίστας είναι η πρώην σταρ του X-files, Gillian Anderson και η τραγουδίστρια Jessie J.

Jessie J (αριστερά), Gillian Anderson (δεξιά)

Η Gillian Anderson είναι ανοιχτά αμφιφυλόφιλη, ενώ η Jessie J έκανε coming out σε μια της συνέντευξη το 2011, όμως, αργότερα το πήρε πίσω, χαρακτηρίζοντας την αμφι-σεξουαλικότητά της σαν “μια φάση” .

Άλλα άτομα που βρίσκονται στην λίστα των παραγωγών είναι η λεσβία παρουσιάστρια Steph McGovern και η τραγουδίστρια Chelcee Grimes.




Δες και αυτό!