“Με αγάπη από την PUMA” νέα σειρά για τον μήνα υπερηφάνειας 2020

03/06/2020
από

Η PUMA συνεργάζεται με την Αγγλίδα non-binary ηθοποιό και ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβίστρια Cara Delevingne, για να προωθήσει τα συλλεκτικά προϊόντα της για το Pride 2020 με τίτλο “From PUMA With Love” .

Όπως πολλές μάρκες ειδών ένδυσης, έτσι και η PUMA γιορτάζει τον μήνα υπερηφάνειας (Pride Month) με μια πολύχρωμη συλλογή με θέμα το ουράνιο τόξο. Η διεθνής αθλητική εταιρεία, πέρα από τα σχέδια, τα προϊόντα και τα hashtag, δεσμεύεται να δωρίσει ένα μέρος των εσόδων της σε ΛΟΑΤΚΙ+ φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η σειρά “From PUMA With Love” για τον εορτασμό του Pride Month περιλαμβάνει 13 είδη που αφορούν σε πολύχρωμα μπλουζάκια και φούτερ, σαγιονάρες, τσαντάκια, και πολλά άλλα, που κυμαίνονται από 20 έως 45 δολάρια, τα 20 καθαρά θα δωρίζονται στο Ίδρυμα Cara Delevingne, που είναι ένας φορέας που διαχειρίζεται δωρεές (Giving Back Fund), για την υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων, όπως η GLAAD, το “The Trevor Project” και το “Mind Out” . Νωρίτερα φέτος, η PUMA ανακοίνωσε συνεργασία 1 εκατομμυρίου δολαρίων με το “The Trevor Project” για την ανάπτυξη συμπεριληπτικού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς για νεαρά ΛΟΑΤ άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Puma.com

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Cara για να γιορτάσουμε το Pride Month μέσω αυτής της σημαντικής συλλογής που θα ωφελήσει ΛΟΑΤΚΙ+ οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο» , δήλωσε ο Adam Petrick, Global Director of Brand and Marketing της PUMA, σε δελτίο τύπου.




Δες και αυτό!