Ιερέας ισχυρίστηκε ότι τον απήγαγαν για να κρύψει τι έκανε σε ξενοδοχείο

26/05/2020
από

Με την κατηγορία του “σοδομισμού” στην προσπάθεια του να προσλάβει έναν σεξεργάτη κατηγορήθηκε ο πάστορας Christopher Keyes.

Ο Keys έπεσε θύμα ληστείας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που βρίσκονταν από δύο μασκοφόρους άντρες, αλλά αντί να πει την αλήθεια στην οικογένειά του, για τον λόγο που βρισκόταν στο ξενοδοχείο, ισχυρίστηκε ότι απήχθει από δύο μαύρους άντρες. Μόλις τα νέα, όμως, κυκλοφόρησαν στο Facebook, πολύ γρήγορα, η ιστορία που είχε πει κατέρρευσε.

Ο Christopher Keys | Φωτογραφία: Bibb County Sheriff’s Department

Τελικά, ο ίδιος αναγκάστηκε να παραδεχτεί τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκονταν στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο Keyes παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ενώ ήταν παντρεμένος του άρεσε «να παίζει δεξιά και αριστερά» . Υπάλληλος του ξενοδοχείου, επίσης, κατέθεσε ότι ο Keyes ήταν τακτικός επισκέπτης στο ξενοδοχείο.

Ο Keyes έπεσε θύμα ληστείας λίγο μετά το check in του στο ξενοδοχείο. Όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου περίμενε να δει έναν σεξεργάτη, που είχε επιχειρήσει να προσλάβει, αλλά αντ’ αυτού, ένας κουκουλοφόρος άντρας μπήκε στο δωμάτιο. Ανάγκασε τον Keyes να κάτσει στο κρεβάτι, υπό την απειλή όπλου, και του πήρε το πορτοφόλι και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Ο δράστης διέφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου με τη βοήθεια ενός δεύτερου κουκουλοφόρου.

Αργότερα, ο Keyes είπε σε έναν φίλο του ότι τον απήγαγαν με το αυτοκίνητόο του δύο μαύροι άντρες και τον άφησαν στο ξενοδοχείο. Η ιστορία πήρε μεγάλη διάσταση στα τοπικά social media και τότε ήταν που άρχισε να ξετυλίγεται η πραγματική ιστορία.

Ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, που άρχισε να παρακολουθεί την ιστορία, απόρησε που δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια αναφορά της τοπικής αστυνομίας σχετικά με απαγωγή. Μετά από έρευνα και κατόπιν συνεννόησης με την αστυνομία κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ψευδής είδηση.

Ο Keyes συνελήφθηκε με την κατηγορία του “σοδομισμού” . Αν και ο “σοδομισμός” είναι νόμιμος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο σοδομισμός στην σεξεργασία εξακολουθεί να είναι παράνομος και ο όρος χρησιμοποιείτε κυρίως για αναφορά στο “σεξ με πληρωμή” οποιουδήποτε τύπου.




Δες και αυτό!