“Το ότι είμαι γκέι είναι μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής μου”

15/05/2020
από

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του CNNΆντερσον Κούπερ, δήλωσε ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι «μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες» της ζωής του. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε coming out δημόσια το 2012, μίλησε στην εκπομπή The Ellen DeGeneres Show στις 14 Μαΐου.

Ο Κούπερ μίλησε για την απόφασή του να κάνει coming out δημοσίως πριν από οκτώ χρόνια, σημειώνοντας ότι είχε πρώτα ανοιχτεί σε φιλικά του πρόσωπα, στην οικογένειά του, σε συναδέλφους πολλά χρόνια πριν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη andersoncooper (@andersoncooper) στις

«Δεν είχα κάνει κάποια δήλωση γι’ αυτό» , είπε ο Κούπερ. «Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήμουν γκέι ούτε προσπάθησα να το κρύψω ή να προσποιηθώ ότι ήμουν οτιδήποτε άλλο. Απλώς… δεν ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό» , εξήγησε ο Κούπερ.

Ο Άντερσον Κούπερ είπε ότι ο γιος του και η σεξουαλικότητά του είναι οι «μεγαλύτερες ευλογίες» της ζωής του.

“Αλλά έφτασε ένα σημείο στη ζωή μου όπου με το να μην λέω κάτι, μου φάνηκε ότι έδειχνα ότι ντρεπόμουν για κάτι ή ότι δεν είμαι χαρούμενος που είμαι γκέι. Και συνέβαινε πάντα το αντίθετο. Το θεωρώ, μαζί με τον [γιο μου] Wyatt, μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής μου, το να είμαι γκέι. Έτσι, παρόλο που είμαι κάπως ντροπαλός, εσωστρεφής, σκέφτηκα, “Εντάξει, οκ, θέλω να πω κάτι.” Κι έτσι το έκανα και δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος.”

Είπε, επίσης, ότι το coming out «έχει σημασία, και κάνει τη διαφορά» .

“Νομίζω ότι είναι σημαντικό για μένα να λέω τη λέξη gay, ότι είμαι gay, και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Είναι φανταστικό.” 

Εξήρε, επίσης, την DeGeneres που έκανε δημόσια coming out τη δεκαετία του 1990.
«Μακάρι να το έκανα νωρίτερα» , είπε ο Κούπερ.

Οι δηλώσεις του έρχονται μόλις δύο εβδομάδες αφότου αποκάλυψε ότι είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά, τον Wyatt, που πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Κούπερ, που πέθανε, όταν ο Κούπερ ήταν μόλις 10 ετών.

https://avmag.gr/122334/os-omofylofilos-den-pisteya-oti-tha-apoktiso-paidi/

Δείτε το απόσπασμα εδώ




Δες και αυτό!