“Χορεύεις σαν γκέι”: Babysitter βρίζει και χαστουκίζει μικρό αγόρι (βίντεο)

11/05/2020
από

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μια babysitter να χαστουκίζει ένα μικρό αγοράκι επειδή, όπως ακούγεται να λέει, χόρευε “σαν γκέι”.

Το βίντεο που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκ. προβολές στο Twitter, δείχνει το μικρό αγόρι να προσπαθεί να μάθει ένα χορευτικό μαζί με την αδερφή του, όταν η babysitter τον χαστουκίζει λέγοντας: “Μην κάνεις αυτές τις αηδίες. Τι σκατά συμβαίνει με εσένα; Gay & bitch”.

https://twitter.com/i/status/1258570166071328770

Το βίντεο ανέβηκε στη συνέχεια στο twitter και από τη νονά του μικρού αγοριού, η οποία έγραψε: “Aυτό είναι το βαφτιστήρι μου και το άτομο που το χαστουκίζει δεν είναι η μητέρα του. Αυτό το άτομο υποτίθεται πως τον πρόσεχε. Η μητέρα του δεν γνώριζε τι συνέβη, μέχρι που της το έδειξα. Το βαφτιστήρι μου ανήκει σε όμορφη οικογένεια και τον αγαπάμε ανεξάρτητα από το αν είναι γκέι ή όχι. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη εμπλακεί…”

Στη συνέχεια, μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο με τη μητέρα του παιδιού, που μίλησε για το περιστατικό.

“Είμαι η μητέρα του και δεν είμαι εγώ αυτή που βρισκόταν πίσω από την κάμερα. Πολλοί πιστεύουν πως είμαι εγώ και λένε αρνητικά πράγματα για εμένα, αλλά δεν ανησυχώ γι΄αυτό. Ο γιος μου είναι καλά και το αγαπάμε σωστά”, τόνισε η μητέρα.

“Δεν ήξερα τι είχε συμβεί και το έμαθα 2-3 ημέρες μετά από το βίντεο. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήμουν σπίτι εκείνη τι στιγμή και ο γιος μου ποτέ δεν μου το είπε…”.

 




Δες και αυτό!