“Δεχόμαστε απειλές. Δε μπορείς να έχεις διαφορετικότητα στην Ελλάδα”

08/05/2020
από
"Δεχόμαστε απειλές. Δε μπορείς να έχεις διαφορετικότητα στην Ελλάδα"

Η σύντροφος της Ντέμη Γεωργίου από το “Master Chef” , Άλκηστη Αλεξανδράτου, με τηλεφωνική επικοινωνία, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά (06/05/20), όπου, μεταξύ άλλων ανέφερε, πως δέχονται ομοφοβικές, και άλλου τύπου, απειλές, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές, μέσω διαδικτύου.

“Δεχόμαστε απειλές. Δε μπορείς να έχεις διαφορετικότητα στην Ελλάδα”

Η Άλκηστη είπε χαρακτηριστικά: “Λαμβάνω τόσα μηνύματα στα social media, τα οποία είναι εξωφρενικά.” 

“Πραγματικά, ο κόσμος παρακαλάει να κλείσει το μαγαζί μας, επειδή κάποιος έχει πάει σε ένα ριάλιτι, κι επειδή έχει μία εκκεντρική συμπεριφορά, ή μία χιουμοριστική συμπεριφορά. Λένε να κλείσει το μαγαζί μας, μιλάνε για τις επιλογές μας, μας αποκαλούν ανώμαλες.” 

Ακόμη, επισήμανε ότι δέχτηκαν μαζικές αρνητικές κριτικές για το μαγαζί τους, όπου στοχευμένα το αξιολογούν με την χαμηλότερη βαθμολογία. Υπολογίζει ότι αυτές οι στοχοποιητικές αξιολογήσεις από μία μερίδα κόσμου είναι περισσότερες από 5.000.

Από παλαιότερη εκπομπή, η Άλκηστη και η Ντέμη.

Η ίδια αποδίδει τις ομοφοβικές αντιδράσεις και τις απειλές στον φανατισμό του κόσμου με το συγκεκριμένο ριάλιτι και θεωρεί ότι φέτος το “Master Chef” είναι περισσότερο ριάλιτι από άλλες χρονιές. Σε ερώτηση σχετικά με το αν μετάνιωσε για τη συμμετοχή της Ντέμη στο “Master Chef” απαντά ότι δεν το έχει μετανιώσει, ωστόσο, αναφέρει ότι απλά: “Μου επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα είναι ένα πάρα πολύ μικρό χωριό, που δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δε μπορείς να έχεις κάποιον χαρακτήρα, δε μπορείς να έχεις διαφορετικότητα.” 

“Έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο, και σε ομάδες του “Master Chef” στο Facebook από άλλες χώρες, και τέτοιες αντιδράσεις στα ριάλιτι του εξωτερικού δεν υπάρχουν. Τέτοιες ακρότητες!” 

Σε ερώτηση σχετικά με το αν η Ντέμη ενημέρωσε την παραγωγή για τις απειλές είπε:

“Έχω ενημερώσει εγώ την παραγωγή, από όταν ξεκίνησε όλο αυτό, ήδη από τον Ιανουάριο, γιατί δεν είναι τώρα, απλά τώρα μάλλον είναι στο πικ του, και μου είπαν να κάνω υπομονή κι ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα της έκθεσης.” 

Όμως, επισήμανε ότι καταλαβαίνει πως η παραγωγή δεν μπορεί να κάνει κάτι για όλο αυτό, τη στηρίζουν σε ανθρώπινο επίπεδο και γενικά ανέφερε ότι: “Δεν έχω κάποιο παράπονο. Εγώ σε απόγνωση τους πήρα.” 

Στην οντισιόν της η Ντέμη, πριν μπει στο παιχνίδι, είχε δηλώσει:

“Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα, ότι υπάρχει, και να μη συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν.” 

https://avmag.gr/119795/i-protasi-gamoy-toy-nikiti-toy-masterchef-italias-ston-syntrofo-toy/

Εδώ το βίντεο της εκπομπής:




Δες και αυτό!