«Οι ζωές των αναπήρων μετράνε»

04/05/2020
από

«O διαχρονικός αποκλεισμός των αναπήρων επιβεβαιώθηκε και στην εποχή της καραντίνας» τονίζει η Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων: “Μηδενική Ανοχή”, σε βίντεο με τίτλο «οι ζωές των αναπήρων μετράνε». Όταν οι υπόλοιποι θα επιστρέφουν στην κανονικότητα, οι ανάπηροι/ες θα παραμείνουμε αποκλεισμένοι, προσθέτουν, σχολιάζοντας την μόνιμη «καραντίνα» στην οποία εξαναγκάζονται.

https://www.facebook.com/mideniki.anoxi/videos/2662457973998585

«O διαχρονικός αποκλεισμός των αναπήρων επιβεβαιώθηκε και στην εποχή της καραντίνας.Αόρατες/οι για μέριμνα και προστασία. Ανάξιες/οι για ζωή.Όταν τα «ικανά σώματα» θα επιστρέψουν στην κανονικότητα ΕΜΕΙΣ θα συνεχίσουμε να ζούμε αποκλεισμένες/οι.Αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη για ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ» αναφέρει η Κίνηση στο μήνυμά της.

Συμμετείχαν οι: Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Άννα Μαρία Ελευθερία Μαντζουράνη, Αντρέας Κουζέλης, Αντώνης Ρέλλας, Απολλωνία Τσαντά, Βαγγέλης Καρέλης, Βαγγέλης Ντουσάκης, Βάιος Αργυράκης, Βασίλης Οικονόμου, Βιβή Χριστοδουλοπούλου, Γιώργος Χρηστάκης, Γρηγόρης Χρυσικός, Δήμητρα Γκασούκα, Έλη Δρίβα, Ευανθία Πλαχούρα, Ηλίας Κουρτπαρασίδης, Θανάσης Γούσιας, Μαρία Καλανδαρίδου, Μίνος Σταμάτης, Πάνος Ζουρνατζίδης, Σπύρος Νταντανίδης, Χρήστος Κωνσταντακόπουλος.




Δες και αυτό!