Γνωστή εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών προσφέρει αμοιβή για να δοκιμάσεις τα προϊόντα της

30/04/2020
από

Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει δημιουργήσει τεράστια οικονομικά προβλήματα, όλος και περισσότερος κόσμος αναζητά νέους τρόπους για να βγάλει χρήματα.

Πριν λίγο καιρό, η Google ανακοίνωσε πως η αναζήτηση των “σεξουαλικών βοηθημάτων και παιχνιδιών” αυξήθηκε δραματικά την περίοδο της καραντίνας, με τις επιχειρήσεις που διαθέτουν τα βοηθήματα αυτά να κάνουν λόγο για μεγάλη αύξηση των πωλήσεων τους.

Τώρα μια εταιρεία στη Βρετανία αναζητά κόσμο για να δοκιμάσει – επί πληρωμή – τα νέα της προϊόντα στο σπίτι.

Ο λόγος για το ricky.com που αναζητά άτομα για να αξιολογήσουν τις οδηγίες χρήσεως, τις συσκευασίες αλλά και την ικανότητα του προϊόντων να επιτυγχάνουν την απόλαυση. Τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν επίσης να συνεισφέρουν με δικές του ιδέες.

https://www.instagram.com/p/B_VL2hGJ5W_/

“Αναζητάμε άτομα απ΄όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για την απόλαυση και αγαπούν τα sex toys όσο κι εμείς”, δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Tom Thurlow. “Στόχος μας είναι να κάνουμε του οργασμούς ξεχωριστούς και γι΄αυτό χρειαζόμαστε τα κατάλληλα άτομα”. 

Η πληρωμή είναι 100 λίρες για κάθε sex toy και απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι άνω των 18 ετών. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 18 Μαΐου.

Μπορείς να δεις την αγγελία εδώ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!