Το #DontRushChallenge κατακλύζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

24/04/2020
από
Το #DontRushChallenge κατακλύζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Το #DontRushChallenge στο TikTok έχει γίνει viral και σαρώνει τον κόσμο των social media. Ξεκίνησε από τη 20χρονη Βρετανίδα φοιτήτρια την Toluwalase Asolo και επτά φίλους της.

Το challenge είναι τα άτομα που συμμετέχουν στο βίντεο να κάνουν μία ξαφνική μεταμόρφωση πριν και μετά με τη βοήθεια ενός πινέλου μακιγιάζ.

Αν και αρχικά είχε επιλεχθεί στο τραγούδι “Don’t Rush” των Young T και Bugsey (όπου πήρε το όνομά του και το challenge), άλλα άτομα έχουν επιλέξει διαφορετικά τραγούδια. Για το ίδιο challenge, επίσης, χρησιμοποιούνται και hashtags, όπως το #PasstheBrushChallenge και το #ShaketheRoomChallenge.

“Το #DontRushChallenge υπογραμμίζει απλώς πόση ποικιλία υπάρχει, κυρίως μεταξύ των μαύρων γυναικών και το τεράστιο εύρος της ομορφιάς, που υπάρχει σε όλο τον κόσμο, και έτσι, όταν δίνεται η σωστή πλατφόρμα, είμαστε πάντα έτοιμα να βρούμε τη διέξοδο» , δήλωσε η Asolo στην Teen Vogue.

Το challenge έχει έκτοτε βρει αποδοχή από κουήρ άτομα απ’ όλον τον κόσμο, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να δει πόσο διαφορετική και ξεχωριστή είναι κάθε ομάδα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας
ΛΟΑΤΚΙ+ αποδόσεις του #DontRushChallenge:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denali (@denalifoxx) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abhijeet 🇮🇳👳🏽👳🏾‍♀️👳🏽🇮🇳 (@bon_abhijeet) στις




Δες και αυτό!