Ένας bisexual άνδρας στην gay και straight πορνοβιομηχανία

13/04/2020

Όταν ο Chris Zeischegg απάντησε θετικά σε μια αγγελία για “άνδρες που κάνουν πρωκτικό σεξ στην κάμερα, με γυναίκες που θα φορούν dildο”, δεν γνώριζε πως η απόφασή του αυτή θα του άλλαζε τη ζωή.

Έγινε γνωστός ως “Danny Wylde”, ένα από τα πρώτα ανδρικά μοντέλα του femdom porn στο Kink.com.

“Δε γνώριζα πολλά για το BDSM εκείνη την εποχή”, δήλωσε στο Gay Star News.

“Στο μυαλό μου ήταν κάπως… αν πρόκειται να κάνω κάτι σε πορνό θα ήταν κάτι που δε θα το έβλεπε η οικογένειά μου”.

Ο Chris τότε είχε λίγη εμπειρία ως μοντέλο, κυρίως σε γυμνές φωτογραφίσεις, στις οποίες συχνά του ζητούσαν να αυνανιστεί.

“Μου έλεγαν πως το πέος μου δείχνει καλύτερα έτσι”, δήλωσε.

Δουλεύοντας στο Kink.com, συνάντησε την πρώην σύντροφό του. Εκείνη τον γνώρισε σε παραγωγούς και σκηνοθέτες της πορνοβιομηχανίας. Η καριέρα του άρχισε να ανθίζει.

Καθώς αισθανόταν άνετα με τη σεξουαλικότητά του, γύριζε straight και γκέι σκηνές στο Σαν Φρανσίσκο.

“Όταν μετακόμισα στο Λος Άντζελες, με γνώρισαν σαν τον τύπο που κάνει και τα δύο. Πρέπει να διαλέξεις όμως πλευρά, αν θες να κάνεις καριέρα”, τόνισε ο Chris.

“Υπάρχει ένα είδος στίγματος για τους άνδρες που κάνουν και τα δύο”, εξήγησε. “Έχω ακούσει πολλούς straight παραγωγούς να μου λένε: ‘Δε θέλουμε να έχουμε σχέση με το γκέι πορνό γιατί υπάρχει ο κίνδυνος του ΗΙV.'”

“Τσακωνόμουν συχνά και με τη σύντροφό μου, που δούλευε στο straight πορνό. Ο πατέρας της ήταν γκέι και είχε τα θέματά της”.

Έτσι παρέμεινε στο straight πορνό για αρκετό καιρό. Πληρωνόταν γύρω στα $500 – $700 τη σκηνή ενώ κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο με εταιρεία που του έδινε $48,000 για έξι μέρες εργασίας.

Ο Chris, όμως, ήθελε να κάνει περισσότερο γκέι πορνό, καθώς ο χώρος είχε περισσότερα λεφτά.

“Για ένα νέο κορίτσι στο straight πορνό, τα site χρειάζεται να περιμένουν αρκετούς μήνες για να το κλείσουν ξανά. 

Αν είσαι όμως άνδρας, δε θεωρείσαι το αστέρι. Δεν είσαι και τόσο σημαντικός και πληρώνεσαι λιγότερο. Στο γκέι πορνό θα μπορούσα να είμαι εγώ το αστέρι της σκηνής.”

Όταν η ισότητα στον γάμο έγινε πραγματικότητα στις ΗΠΑ, ο Chris πίστευε πως δεν ενοχλούσε πια που έκανε και τα δύο. Αλλά δυστυχώς είχε μπει, όπως λέει, στη “μαύρη λίστα”.

“Ένα email με τη λίστα των ηθοποιών που κινδύνευαν από τον HIV έφτασε σε όλους τους παραγωγούς”.

Σ΄αυτή ήταν και μια φωτογραφία του Chris, που έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άλλον άνδρα.

“Το πορνό ήταν η μοναδική πηγή εισοδήματος για εμένα εκείνη την εποχή. Τηλεφώνησα σε έναν μάνατζερ και του ζήτησα δουλειά. Με ρώτησε πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανα γκέι σεξ”.

Ο Chris του απάντησε ότι δεν είχε κάνει τίποτα τους τελευταίους μήνες. Του έλεγε ψέματα, αλλά το έκανε για να βρει δουλειά.

Ήξερε πως αρκετοί άνδρες που δουλεύουν στο straight πορνό έκαναν σεξ με άλλους άνδρες για λεφτά.

“Κάθε άνδρας, κυρίως αν είναι γνωστός, έχει δεχθεί την πρόταση να κάνει σεξ με κάποιον άλλον άνδρα”, δήλωσε. “Γνωρίζω πολλούς που το έχουν κάνει αλλά δεν το έχουν παραδεχτεί δημόσια”.

‘Οταν ο Chris άρχισε να κάνει σχέσεις με άνδρες, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για τη συμμετοχή του σε straight πορνοταινίες.

Όλες οι γυναίκες, με τις οποίες είχε βγει, άνηκαν στη βιομηχανία.

“Ο κόσμος πίστευε πως δεν μπορούσα να αποφασίσω σε ποιον κόσμο ανήκω”, είπε ο Chris.

“Ειδικά στις ΗΠΑ… εξ αιτίας των συντηρητικών αντιλήψεων τα μυαλά τους είναι κολλημένα σε συγκεκριμένες ταυτότητες. Αν κοιμάσαι με άνδρες και με γυναίκες, γι΄αυτούς είσαι ψεύτης και απατεώνας. 

Γι΄αυτούς πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με μια ταυτότητα φύλου. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό”.

Σε αντίθεση με τους “straight” συνεργάτες του, κανένας άνδρας δεν του έκανε πρόταση για να κάνει σεξ μαζί του.

“Ζητούσαν από τους straight άνδρες να κάνουν γκέι σεξ κι εγώ που ήμουν bisexual ήμουν αδιάφορος γι΄αυτούς. 

Τελικά, ο Chris αποφάσισε να αποχωρήσει από τη βιομηχανία για λόγους υγείας.

“Το 99% των ανδρών παίρνουν συμπληρώματα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των σκηνών. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς χωρίς αυτά, αλλά πρέπει να υπάρχει συνέπεια.

Αν δεν τα πας καλά σε μια σκηνή, ο σκηνοθέτης μπορεί να μη σε κλείσει για επόμενη ταινία”. 

Έπαιρνε φάρμακα συχνά, ώσπου κατέληξε στο νοσοκομείο με πριαπισμό περισσότερο από μία φορά.

“Την τελευταία φορά που συνέβη, οι γιατροί χρειάστηκε να προκαλέσουν αιμορραγία στο πέος μου. Μου είπα ότι αν συνεχίσω θα προκαλέσω μόνιμη βλάβη στο πέος μου κι ότι δε θα μπορούσα να εκσπερματίσω ποτέ ξανά”.

“Συνειδητοποίησα πως δεν άξιζα. Την επόμενη μέρα τα παράτησα”.

Ο Chris ασχολείται τώρα με την μουσική παραγωγή, κάνοντας και τα δικά το show στο Only Fans. Είναι επίσης συγγραφέας.


φωτογραφίες: από τη σελίδα του Chris Zeischegg στο Facebook.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!