Η Lady Gaga συγκέντρωσε 35 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κορονοϊού

08/04/2020
από
Η Lady Gaga συγκέντρωσε 35 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κορονοϊού
Η Lady Gaga συγκέντρωσε 35 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Η Lady Gaga συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί είναι το μεγαλύτερο icon μιας γενιάς της!
Τον περασμένο μήνα, η pop superstar ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει το πολυαναμενόμενο νέο της άλμπουμ Chromatica, ώστε να μπορεί να εστιάσει τις προσπάθειές της στο να βοηθήσει στην καταπολέμηση της παγκόσμιας πανδημίας. Έτσι κι έκανε!

Πρόσφατα, ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Global Citizen και μαζί συγκέντρωσαν 35 εκατομμύρια δολάρια, για το World Health Organisation’s COVID-10 Solidarity Response Fund με τη βοήθεια μερικών από τους μεγαλύτερους εταιρικούς ηγέτες, εταιρείες τεχνολογίας και φιλάνθρωπους.

Τα χρήματα θα βοηθήσουν στην προμήθεια εξοπλισμού προστασίας για τα εργαζόμενα άτομα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, θα αυξήσουν την πρόσβαση σε δοκιμές για τον κορονοϊό και θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες ανάπτυξης φαρμάκων και εμβολίων.

“Είμαστε όλες/οι πολύ ευγνώμονες στις/ους επαγγελματίες του τομέα της υγείας σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της COVID-19, αυτή η παγκόσμια πανδημία είναι μια καταστροφή” , ανέφερε η Gaga σε συνέντευξη τύπου με τον ΠΟΥ.

«Είμαι τόσο ευγνώμων γι ‘αυτές/ούς και προσεύχομαι, επίσης, για όσα άτομα από εμάς είμαστε άρρωστα… Θα ήθελα επίσης να στείλω τις προσευχές μου σε ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους και περνούν δύσκολα οι ίδιες/οι και τα παιδιά τους» .

Η Gaga συνεργάζεται επίσης με τον ΠΟΥ για μια συναυλία που ονομάζεται One World: Together at Home, η οποία θα κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο το Σάββατο 18 Απριλίου.
Θα συμμετέχουν η ίδια η Gaga καθώς και οι Billie Eilish, Lizzo, Kacey Musgraves, J Balvin, Elton John, Paul McCartney, Stevie Wonder, Alanis Morissette, John Legend, Burna Boy, Chris Martin of Coldplay, κα.

https://avmag.gr/121018/mia-all-star-synaylia-me-ti-lady-gaga-kai-dekades-alloys-kallitechnes/




Δες και αυτό!