Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ αποτίει φόρο τιμής στα παιδιά που ζωγραφίζουν ουράνια τόξα

06/04/2020
από
Η Βασίλισσα αποτίει φόρο τιμής στα παιδιά που ζωγραφίζουν ουράνια τόξα
Η Βασίλισσα αποτίει φόρο τιμής στα παιδιά που ζωγραφίζουν ουράνια τόξα

Σε μια σπάνια ομιλία της, το βράδυ της Κυριακής, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, εν μέσω πανδημίας, έστειλε το δικό της μήνυμα στον Βρετανικό λαό, και δεν παρέλειψε να πει ότι το σύμβολο της ελπίδας είναι οι ζωγραφιές του ουράνιου τόξου των παιδιών.

Τα χιλιάδες πολύχρωμα ουράνια τόξα από ξυλομπογιές, παστέλ και νερομπογιές διακοσμούν τα παράθυρα των σπιτιών της Βρετανίας, σε μία αυθόρμητη κίνηση των παιδιών που περιμένουν να περάσει η μπόρα και να βγει το ουράνιο τόξο!

Φυσικά, αυτό δεν άρεσε καθόλου στις ομοφοβικές μαμάδες του Mumsnet, οπότε και ξεκίνησαν προ ημερών μία εκστρατεία “επαγρύπνησης” και “προσοχής” των γονέων, να μην αφήνουν τα παιδιά τους να ζωγραφίζουν αυτά τα… σύμβολα.

Μπορεί οι Βρετανοί να βρίσκονται σε κοινωνική απομόνωση, καθώς η κατάσταση επιβαρύνεται, όσα άτομα όμως περπατούν καθημερινά για να πάνε στις δουλειές τους στην πρώτη γραμμή, σίγουρα βλέπουν τα ουράνια τόξα στα παράθυρα των σπιτιών και παίρνουν δύναμη, κουράγιο και μία σπίθα αισιοδοξίας.

Τα παιδιά, ζωγραφίζουν τα ουράνια τόξα για να διαδώσουν την ελπίδα και να ενισχύσουν το ηθικών των περαστικών κι αυτό δε μπορούσε να μείνει απαρατήρητο από τη Βασίλισσα, η οποία αγνόησε τους ομοφοβικούς ισχυρισμούς και μίλησε για τη σημασία των ουράνιων τόξων των παιδιών, ως το σύμβολο που χρειάζεται να ακολουθούμε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, με ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους, που εργάζονται στον χώρο της υγείας.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!