Περισσότεροι από 3000 άνδρες στη Βρετανία συμμετείχαν σε διαδικτυακό σεξ πάρτι

31/03/2020
από
Η αφίσα του πάρτι

Αποφάσισαν να μην επιτρέψουν στον κορονοϊό να χαλάσει τη ρουτίνα τους. Γι΄αυτό οι διοργανωτές ενός γκέι πάρτι συνέχισαν τον θεσμό των “Sexy Sundays”, μεταφέροντας τη καθιερωμένη τους -naked- βραδιά στο διαδίκτυο.

Το SBN (stark, bollock, naked) διοργανώνει το συγκεκριμένο πάρτι κάθε Κυριακή στο Νότιο Λονδίνο. Με τον COVID-19 να έχει κλείσει όμως όλο τον κόσμο σπίτι του, οι διοργανωτές σκέφτηκαν να μεταφέρουν το πάρτι στο internet, μέσω βίντεο συνομιλίας. Αν και περίπου 600 άνδρες συμμετείχαν κάθε φορά στο πάρτι, η οnline εκδοχή του ξεπέρασε τις 3.000 συμμετοχές.

“Είχαμε DJs συν δυο ζωντανές παραστάσεις”, δήλωσε στο Pinknews o Jamie, ένας από τους διοργανωτές. “Κρατήσαμε τον ίδιο κανόνα να είναι όλοι γυμνοί. Μερικοί αυνανίζονταν ενώ άλλοι έπαιζαν με τους συντρόφους τους”.

Οι DJs και οι καλλιτέχνες εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την εκδήλωση με τη συμμετοχή στο παρτι να είναι και αυτή δωρεάν. Ο Jamie λέει τώρα, ότι παρά το κόστος σκοπεύει να κρατήσει ανοιχτό το SBN στο διαδίκτυο συνεχίζοντας κάποια από τα πιο διάσημα πάρτι του.




Δες και αυτό!