Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Θανάση Τσιμπίνη «Escaping the fragile planet»

28/03/2020
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Μπορεί ο έρωτας να αποδράσει από τον εύθραυστο πλανήτη στον οποίο ζούμε; 

Το ερώτημα αυτό διαχειρίζεται η νέα μικρού μήκους ταινία του Θανάση Τσιμπίνη (σ.σ. τον γνωρίσαμε από το βραβευμένο «FAWNS»), “Escaping the fragile planet”.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο πλανήτης πρόκειται να καταστραφεί. Ένα αγόρι συναντά ένα άλλο αγόρι. Ο έρωτας αλλά και το τέλος του κόσμου είναι κοντά.

«Η ρομαντική συνάντηση των ηρώων θα διαρκέσει μόνο μια μέρα. Όμως σε έναν διαλυμένο κόσμο, γεμάτο φόβο, μερικές κοινές στιγμές φαίνονται αρκετές για να αισθανθούν ασφαλείς, απέναντι στο επερχόμενο τέλος. Πρόκειται για μια παραβολή για κάτι μεγαλύτερο: το να ζεις τη στιγμή είναι τελικά μια πράξη σθένους» σημειώνει στη Lifo, ο σκηνοθέτης σχετικά με την ταινία.

Αν και η συγγραφή του σεναρίου ολοκληρώθηκε στις 2017, το “Escaping the fragile planet” φαίνεται να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Τους δύο ήρωες υποδύονται οι ηθοποιοί Μιχαήλ Ταμπακάκης και Νίκος Λεκάκης.

Η παραγωγή του «Escaping the fragile planet» είναι της Marni Films

Facebook page Instagram

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!