Ο σύζυγος της φίλης της τη βίασε για να “διορθώσει το γκέι στοιχείο της”

27/03/2020
από
Ο σύζυγος της φίλης της τη βίασε για να "διορθώσει το γκέι" στοιχείο της
Ο σύζυγος της φίλης της τη βίασε για να "διορθώσει το γκέι" στοιχείο της

Ένας άνδρας συνελήφθη για τον βιασμό σε βάρος μίας λεσβίας, όπου σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο άνδρας της είπε ότι «θα διορθώσει το γκέι» , όποτε η έρευνα κάνει λόγο για έγκλημα μίσους.

Σύμφωνα με την News Deseret, ο Adam Quinn Atwood, 34 ετών, συνελήφθη την Τετάρτη 26 Μαρτίου, από την αστυνομία του Salt Lake City της Γιούτα, η οποία διερευνά τη σεξουαλική επίθεση, ως πιθανό έγκλημα μίσους. Ο Atwood έχει συλληφθεί με τις κατηγορίες του βιασμού, της βίαιης σοδομίας, της απαγωγής, της επιδεινούμενης σεξουαλικής επίθεσης και της βίαιης σεξουαλικής κακοποίησης.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι ο Atwood ήταν ο σύζυγος μιας φίλης της και ότι επισκέφθηκε το ζευγάρι το βράδυ της Κυριακής 22 Μαρτίου στο Salt Lake City.
Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας, η φίλη της κοιμήθηκε, και είπε ότι ο Atwood άρχισε να «την αγγίζει και να την αρπάζει» .

Σύμφωνα με μια ένορκη δήλωση, ο Atwood της επιτέθηκε σεξουαλικά, ρωτώντας την “αν ήταν σίγουρη ότι δεν της άρεσε” και “αν ήταν σίγουρη ότι ήταν ομοφυλόφιλη” .

Όταν η κοπέλα προσπάθησε να δραπετεύσει, είπε ότι “την έπιασε πίσω από το λαιμό και την έφερε πάλι μέσα στο σπίτι με τη βία” , και στη συνέχεια την έπνιξε και της επιτέθηκε σεξουαλικά στο υπόγειο του σπιτιού.

Η γυναίκα έλεγε επανειλημμένα ότι ήταν ομοφυλόφιλη και ότι δεν έλκεται από τους άνδρες, σε μια προσπάθεια να τον σταματήσει, αλλά κάποια στιγμή της είπε ότι “πρόκειται να διορθώσει αυτό το γκέι” .

Μετά από μια ακόμη φοβερή σεξουαλική κακοποίηση, η γυναίκα ήταν σε θέση να ξεφύγει, να βγει από το σπίτι και να φτάσει στο αυτοκίνητό της. Η αστυνομία σημείωσε στην ένορκη αναφορά: “Η γυναίκα δήλωσε ότι έτρεξε στο όχημά της και καθώς κλείδωνε τις πόρτες, ο ύποπτος έτρεξε προς τα κει και της φώναξε «καλύτερα να μην το πεις σε κανέναν» …

Σύμφωνα με την Deseret News, ο Atwood δεν παραδέχτηκε τίποτα και όταν συνελήφθη είπε: “Δε βίασα κανέναν” .




Δες και αυτό!