Ένας συντετριμμένος Βρετανός έμαθε ότι ο αρραβωνιαστικός του τον απάτησε και επιπλέον ότι ο τελευταίος πρέπει να μπει σε καραντίνα μαζί με αυτόν τον τύπο στο σπίτι του.

Ο Matt Hillier, από το Warrington του Cheshire, επρόκειτο να παντρευτεί τον Βραζιλιάνο γιατρό Octavio Santos, μία εβδομάδα μετά το συμβάν, την 1η Απριλίου. Ωστόσο, η πανδημία ματαίωσε τα σχέδιά τους, με τον 33χρονο Santos να απομονώνεται σε καραντίνα, όχι όμως μόνος του.

Santos & Matt
Santos & Matt

«Είμαι θυμωμένος και πικραμένος» , δήλωσε ο Hillier, στη Daily Mail. “Με εξαπάτησε και μου ήρθε κατακούτελα.” 

Ο Santos για να δικαιολογήσει την πράξη του έκανε λόγο για «μεθυσμένο λάθος» , αλλά τώρα μπορεί να έχει τον COVID-19 και χρειάζεται να μείνει σε καραντίνα.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Σύμφωνα με τον Hillier, την περασμένη Πέμπτη, ο ίδιος μαζί με τον Santos σχεδίαζαν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με έναν φίλο τους με το ψευδώνυμο “Nathan” στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

“Ο Nathan ήταν ένας φίλος που είχαμε πιει μερικά ποτά σε την περίεργη περίσταση” , είπε ο Hillier.

Santos & Matt
Santos & Matt

Θα πήγαιναν όλοι μαζί, αλλά όταν το AirBnb που είχαν κλείσει δεν τους επέτρεψε να έχουν μαζί τους το κουτάβι τους τον Pico, ο Hillier αποφάσισε να μείνει πίσω.

“Είμαστε με τον Octavio εδώ και πέντε χρόνια και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να τον εμπιστευθώ και λανθασμένα σκέφτηκα, ότι ο Nathan και εγώ είμαστε φίλοι. Μίλησα με τον Octavio ενώ είχε φύγει και τον περίμενα, όταν με πήρε τηλέφωνο.”

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης, ο Santos είπε ότι είχε ρίγη.

“Ανησυχούσα πραγματικά καθώς ακουγόταν σαν κορονοϊός” , εξήγησε ο Matt.

Η αποκάλυψη της απιστίας

“Αλλά τότε, ο τόνος της φωνής του άλλαξε, και μου ζήτησε συγγνώμη, επειδή είχε κοιμηθεί με Nathan. Του είπα ότι αισθάνθηκα προδομένος και ότι δεν κατάλαβα γιατί το έκανε αυτό. Απλά ήθελα να επιστρέψει στο σπίτι, ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε για αυτό σωστά.” 

Ο Santos όμως ήταν σε καραντίνα με τον άνθρωπο με τον οποίο απάτησε στον αρραβωνιαστικό του, και δε μπορούσε να τον διώξει, καθώς οι αρχές διέταξαν και τον Nathan να απομονωθεί για δύο εβδομάδες λόγω των συμπτωμάτων του. Έκτοτε, μένουν μαζί στο διαμέρισμα του Νathan ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα του τεστ κορονοϊού.

“Είμαι περισσότερο από εξοργισμένος” , είπε ο Matt, “Αναμένεται να βγει από την καραντίνα μία ημέρα πριν από τον γάμο μας. Δε μπορώ να πιστέψω ότι με απάτησε με αυτόν τον τύπο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ότι τώρα οι δύο τους βρίσκονται σε καραντίνα παρέα.” 

Ένα "μεθυσμένο λάθος" τον έβαλε σε καραντίνα με έναν τύπο ενώ ετοιμαζόταν για γάμο
Ένα “μεθυσμένο λάθος” τον έβαλε σε καραντίνα με έναν τύπο ενώ ετοιμαζόταν για γάμο

Αναβολή του γάμου

Το μέλλον τους ως παντρεμένο ζευγάρι έχει βρεθεί σε κρίση, αφού ο Hillier ανέβαλε την τελετή.

Ο Matt Hillier αισθάνεται ένοχος για το γεγονός ότι εξοργίστηκε με τον «κακό» σύντροφό του, που όμως βρισκόταν σε καραντίνα, και αισθάνεται, επίσης, ένοχος και για τη οργή που αισθάνεται ενάντια στον Santos, ο οποίος είναι κι εκείνος πολύ σοβαρά άρρωστος.

Είπε: “Δεν πρέπει να είσαι θυμωμένος με έναν άρρωστο άνθρωπο. Έχει έναν πραγματικά απαίσιο πυρετό και έχει πολύ μεγάλη εφίδρωση και αγωνίζεται να μιλήσει, επειδή ο λαιμός του πονάει πολύ.” 

Ο Santos επιμένει πως ό,τι έγινε με τον Nathan ήταν ένα “μεθυσμένο λάθος” και συνεχίζει: “Τον αγαπώ και μου λείπει και θέλω να επανορθώσω. Ανυπομονώ να περάσω μαζί του την υπόλοιπη ζωή μου.”