Και ο Θεός είπε: “It Getteth Better”… νέο βιβλίο παρωδεί την Παλαιά και Κενή Διαθήκη

24/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Την 1η Νοέμβρη, οι εκδόσεις Simon & Schuster πρόκειται να κυκλοφορήσουν το βιβλίο “The Last Testament: A Memoir by God” και το παρακάτω viral είναι ένα πανέξυπνο promotion για την κυκλοφορία του βιβλίου.

Τα απομνημονεύματα του Θεού συνυπογράφει μαζί του ο David Javerbaum, βραβευμένος 11 φορές με Emmy, για το σενάριο του “The Daily Show”, με τον Jon Stewart.

Πιο πρόσφατη δουλειά του συγγραφέα ήταν το σκετς, με το οποίο άνοιξε ο κωμικός ηθοποιός Νιλ Πάτρικ Χάρις, την παρουσίαση των φετινών Βραβείων Τόνι, “Broadway: It’s Not Just for Gays Anymore!”, όπως και το αντίστοιχο νούμερο έναρξης της Τζέιν Λιντς, στην απονομή των φετινών Έμμυ, με τίτλο “TV is a Vast Wonderland.”


Στην “Τελευταία Διαθήκη”, ο Θεός κοιτάζει πίσω με πρωτοφανή ειλικρίνεια την μέχρι σήμερα πορεία του. Μας ταξιδεύει στα παρασκήνια της Γένεσις, αποκαλύπτει ποιο πραγματικά ήταν το πρώτο ζευγάρι, ο Αδάμ με τον Στέφανο κλπ.

Για πρώτη φορά, σπάει τη σιωπή του για τον Ιησού Χριστό, ρίχνει φως στην σχέση Πατέρα – Υιού, με αφορμή τη σχέση του Γουίλ Σμιθ με τον γιο του.

Απαντάει επίσης σε καυτά ερωτήματα: Ποιες ομάδες υποστηρίζει; Ποιοι διάσημοι είναι gay; Και φυσικά, ποια είναι η γνώμη του για τα οπίσθια της Kim Kardashian.

Δεν ξέρουμε για εσάς; Εμείς πάντως το περιμένουμε πως και πως!




Δες και αυτό!