Ο μύθος του Φρανγκενστάιν για δεύτερο χρόνο στο θέατρο ΠΚ

27/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το χοροθέατρο Migma εμπνέεται από το μύθο του Frankenstein. Με μια εναλλακτική οπτική η παράσταση διαδραματίζεται μέσα σε ένα υδάτινο λευκό κουτί – ένα μεγεθυμένο δοχείο εργαστηρίου πειραμάτων στο οποίο οι συντελεστές της παραδίδονται στα χέρια του Dr. Victor Frankenstein. Tο υδάτινο στοιχείο συνδυασμένο με το χορό, το λόγο και το λευκό σκηνικό – περιβάλλον θα οδηγήσουν το θεατή στον πειρασμό να ξεχάσει την τετριμμένη κατά τα άλλα ιστορία του τέρατος του Frankenstein και να δώσει έμφαση στο ουσιαστικό ζήτημα στο οποίο εμβαθύνει η παράσταση. Η τεχνολογία, η επιστήμη και η ευρηματικότητα του ανθρώπινου νου δε θα μπορέσουν ποτέ να επαναφέρουν τη μία και μοναδική ανθρώπινη ψυχή.

Τη σκηνοθεσία και χορογραφία υπογράφει ο Παύλος Κουρτίδης με μια πλειάδα αξιόλογων ερμηνευτών ενώ την πρωτότυπη μουσική σύνθεση έχει επιμεληθεί ο Σταύρος Μαρκόνης. Ερμηνεύουν: Ζωή Σωτηροπούλου, Όλια Μουρουζίδου, Ξανθή Αθανασοπούλου,Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Νικόλας Μιτσίτσκας, Παύλος Κουρτίδης

Κοστούμια: Tricia Daniels

Φωτισμός: Απόστολος Τσιτσώνης

Ειδικές κατασκευές:  Λέων Βήτα

 

2ος χρόνος παραστάσεων και με ανανεωμένο cast ο Frankenstein επιστρέφει στο Θέατρο ΠΚ.

 Ώρα έναρξης στις 21.45 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Γενική είσοδος 15 , μειωμένο 13 και 10 ομαδικά

ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ

Κασομούλη 30 (μετρό Ν.Κόσμος)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 210 9011677 και Online στοwww.pktheater.gr

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!