Σουίφτ: Τα ΛΟΑΤΚΙ+ φιλικά της πρόσωπα άλλαξαν τον τρόπο που σκέφτεται

22/01/2020
από
Σουίφτ: Τα ΛΟΑΤΚΙ+ φιλικά της πρόσωπα άλλαξαν τον τρόπο που σκέφτεται
Σουίφτ: Τα ΛΟΑΤΚΙ+ φιλικά της πρόσωπα άλλαξαν τον τρόπο που σκέφτεται

Περιμένοντας το ντοκιμαντέρ του Netflix “Miss Americana” για τη ζωή της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), η σούπερ σταρ έδωσε μία συνέντευξη στο Variety, όπου ξεκαθάρισε ότι έχει τελειώσει με τις ευγένειες σε κάθε περίπτωση.

Φαίνεται ότι η Σουίφτ δεν φοβάται πια να υψώσει τη φωνή της και να μιλήσει γι’ αυτά που αισθάνεται. Το ντοκιμαντέρ επιχειρεί μία βουτιά στην προσωπική της οπτική για τα πράγματα και στον τρόπο που μεγάλωσε και εξελίχθηκε, βρίσκοντας τη φεμινιστική και πολιτική φωνή της. Η Σουίφτ, παρόλο που τα πρώτα χρόνια απέφευγε να σχολιάζει πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα και μιλούσε μόνο για τη δουλειά της, το 2018 έκανε το πολιτικό της coming out, όταν ζήτησε από τον κόσμο του Τενεσί να ψηφίσει τον δημοκρατικό υποψήφιο.

«Κάθε φορά που δε μιλούσα για την πολιτική ως νέα, με χειροκροτούσαν γι ‘αυτό» , αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όμως περισσότερο, τόνισε ότι τα ΛΟΑΤΚΙ+ φιλικά της πρόσωπα ήταν εκείνα που άλλαξαν τον τρόπο που σκεφτόταν, γι’ αυτήν τη σιωπή της, απέναντι στα πράγματα:

«Νομίζω ότι είναι τόσο φρικτό και άνευρο, να στέκομαι στη σκηνή και να λέω «Χαρούμενο Μήνα Υπερηφάνειας παιδιά!» , και στη συνέχεια να μη λέω τίποτα, όταν κάποιος στρέφεται εναντίον των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων» .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις


“Το να γιορτάζεις, αλλά να μη μιλάς γι’ αυτά, αισθάνθηκα ότι ήταν λάθος για μένα. Το να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου και να προσπαθήσω να επηρεάσω, ήταν η μόνη μου επιλογή. Γιατί έχω μιλήσει για την ισότητα και τραγουδάω γι’ αυτήν στα κομμάτια μου, όπως στο ‘Welcome to New York,’ αλλά είμαστε σήμερα και σε ένα σημείο, που τα ανθρώπινα δικαιώματα πλήττονται. Όταν λέμε ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι μπορεί να πεταχτούν έξω από ένα εστιατόριο, εξαιτίας του ατόμου του αγαπούν, ή για τον αυτοπροσδιορισμό τους, και αυτές είναι πραγματικές πολιτικές, που πολλά πολιτικά πρόσωπα πρεσβεύουν και στηρίζουν, και που τις μεταμφιέζουν ως οικογενειακές αξίες, αυτό είναι απαίσιο. Πολύ, πολύ σκοτεινό.” 

Με το ντοκιμαντέρ “Miss Americana” αναμένεται ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, που θα συνοδεύεται μ’ ένα κείμενο, που όπως έχει αναφερθεί θα αποτελεί έναν “ύμνο για τη γενιά των millennials, που μπορεί να έχει απομακρυνθεί με απογοήτευση από την πολιτική διαδικασία.” 

Στο νέο της κομμάτι “Only the Young” η Σουίφτ τραγουδά:

You did all that you could do
The game was rigged, the ref got tricked
The wrong ones think they’ re right
We were outnumbered – this time

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει η Λάνα Ουίλσον, με παραγωγούς τους Μόργκαν Νεβίλ και Κέιτριν Ρότζερς, με εταιρία παραγωγής την Tremolo Productions. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει από το Netflix στις 31 Ιανουαρίου, ενώ το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο από τις 23 Ιανουαρίου.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!