Ο «καθαρόαιμος» Άδωνις την ώρα που πνίγονται άνθρωποι

11/01/2020

Την ώρα που η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μετέδιδε την έκτακτη είδηση για τους πρόσφυγες που κινδυνεύουν ανοιχτά των Παξών και τις επιχειρήσεις διάσωσης στο πάνελ βρίσκονταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ολγα Γεροβασίλη.

Ο ακροδεξιός υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη σπεύδει να σχολιάσει: «Σκεφτείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι (σ.σ. οι πρόσφυγες που κινδυνεύουν) που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112 και πήραν τηλέφωνο. Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας αλλά θα το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση!»

Η Ολγα Γεροβασίλη παρεμβαίνει άμεσα λέγοντας: «Κύριε Γεωργιάδη μην ανοίγετε τέτοιο θέμα για την αλλοίωση της χώρας. Έλεος! Κινδυνεύουν και πνίγονται άνθρωποι. Η μεσόγειος γίνεται τάφος. Από τι αλλοιώνεται ή χώρα από ανθρώπους;

Και ο Γεωργιάδης από τη θέση του υπουργού απαντά: «Ασφαλώς. Προφανώς αλλοιώνεται!»

Ας τον καμαρώσει η κυβερνητική παράταξη τον υπουργό της που ακόμα και την ώρα που οι λιμενικοί προσπαθούν να διασώσουν ανθρώπους που κινδυνεύουν εκείνος χωρίς προσχήματα υιοθετεί ανερυθρίαστα τις ναζιστικές θεωρίες περί αλλοίωσης της φυλής.

Λίγα λεπτά μετά η Ολγα Γεροβασίλη δήλωσε μέσω Twiter: Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν.

πηγή: efsyn.gr 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!