Ένταση στη δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή

08/01/2020

«Σημεία και τέρατα» στη δίκη του ηθοποιού, Γιώργου Καρκά, που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού 24χρονου οδηγού ταξί, τον Νοέμβριο του 2018.

Βαριές αλληλοκατηγορίες ακόμα και χυδαιότητες εκτοξεύτηκαν στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας ανάμεσα στον κατηγορούμενο και τον 24χρονο που φέρεται ως θύμα του βιασμού.

«Ο σύντροφος μου λέει την αλήθεια», υποστήριξε στο δικαστήριο η αρραβωνιαστικιά του νεαρού οδηγού ταξί.

«Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα. Έχω αποδείξεις», αντέτεινε ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Πολλοί ηθοποιοί βρίσκονται στο ακροατήριο σε ένδειξη συμπαράστασης στον προφυλακισμένο κατηγορούμενο.

Η ακροαματική διαδικασία, που θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου, ξεκίνησε με την κατάθεση της αρραβωνιαστικιάς του ταξιτζή η οποία υποστήριξε:

«Ήρθε στο χώρο που βρίσκομαι, ήταν χάλια, υποβασταζόμενος από φίλο του. Μου είπε ότι ο πελάτης του έριξε κάτι, ότι βρέθηκαν σε ένα δασάκι έχασε τις αισθήσεις τους, κι όταν ξύπνησε το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο και είδε τον πελάτη να του χαϊδεύει τις ρώγες».

Αναφέρθηκε δε στο σοκ που υπέστη ο 24χρονος όταν την επόμενη ημέρα η ιατροδικαστής, στην οποία πήγαν μετά από υπόδειξη των αστυνομικών, τον ενημέρωσε για τα ευρήματα της.

«Ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος «τι μου κάνανε», έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση… μας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλόν όργανο». Η μάρτυρας χαρακτήρισε τον σύντροφο της αφελή που δέχτηκε να τον κεράσει καφέ ο κατηγορούμενος ενώ τόνισε:

«Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του».

«Το παιδί μου είναι αθώο»

«Βρίσκομαι εδώ γιατί έχω πειστεί για την αθωότητα του παιδιού μου ,αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ να τον υπερασπιστώ σε ένα τόσο βαρύ κακούργημα», δήλωσε ο πατέρας του ηθοποιού, Αντώνης Καρκάς, που εξετάστηκε στη συνέχεια.

«Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις», ενώ αναφερόμενος στη συμπεριφορά του ταξιτζή εξέφρασε την εκτίμηση ότι :«αισθανόταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση».

Για την μοιραία νύχτα και για όσα διαδραματίστηκαν στο αλσύλλιο πίσω από τη Γεωπονική είπε πως και τρίτο άτομο πλησίασε το ακινητοποιημένο ταξί και συνομίλησε με τον οδηγό και έκανε λόγο για πλημμελή έρευνα των αστυνομικών που δεν κατέσχεσαν το κύπελλο με τον καφέ, στο οποίο σύμφωνα με τον 24χρονο ταξιτζή του έριξε ο κατηγορούμενος ναρκωτική ουσία.

«Υπέστη τρία διαδοχικά σοκ»

Η ψυχολόγος, Χριστίνα Αντωνοπούλου, που εξέτασε το φερόμενο ως θύμα υποστήριξε πως υπέστη τρία διαδοχικά σοκ.

«Είχε στο ταξί έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, για τον οποίο δε γνωρίζει εάν είναι ζωντανός και μετά μαθαίνει ότι υπήρχαν κάποιες ουσίες που μπορεί να έχει πιει και αυτός με τον καφέ του και έχουμε τον εγκέφαλο να διεγείρεται για δεύτερη φορά. Βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν είναι ελεγχόμενη και στην πορεία το τρίτο σοκ έρχεται όταν μαθαίνει ότι έχει βιαστεί».

Αναφερόμενη δε στον κατηγορούμενο κι επιχειρώντας να σκιαγραφήσει το προφίλ του με βάση όσα του αποδίδονται η κα Αντωνοπούλου είπε, προκαλώντας την έκρηξη της υπεράσπισης :

«Το θλον όργανο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου», ενώ έκανε λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου

Υπεράσπιση (επεμβαίνει) : Δεν τον έχετε εξετάσει , πως λέτε τέτοια πράγματα, που βασίζετε αυτά τα συμπεράσματα;

Μάρτυρας: Έχω διαβάσει συνεντεύξεις του και τη δικογραφία.

Η αναφορά της δε σε χρήση ουσιών προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του ίδιου του κατηγορούμενου:

Καρκάς: Ποιές ουσίες;

Ταξιτζής: Αυτές που πίνεις

Καρκάς: Κι εσύ πουλάς

Ταξιτζή :Μη σου γ… που θα μου πεις ότι πουλάω μαλακιστήρι

πληροφορίες: documentonews.gr

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!