Χρυσές Σφαίρες: Οι πέντε πιο κουήρ στιγμές της 77η απονομής

07/01/2020
από
Χρυσές Σφαίρες: Οι πέντε πιο κουήρ στιγμές της 77η απονομής
Χρυσές Σφαίρες: Οι πέντε πιο κουήρ στιγμές της 77η απονομής

Οι Χρυσές Σφαίρες γιόρτασαν την 77η απονομή στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Άντζελες, όπου ο αριθμός της παρουσίας κουήρ προσωπικοτήτων και περιεχομένου δεν έλειψε καθόλου.

Εδώ έχουμε τις πέντε πιο απόλυτα κουήρ στιγμές της βραδιάς:

Η είσοδος του Μπίλι Πόρτερ στο κόκκινο χαλί

Αδιαμφισβήτητα η διασκέδαση ξεκινά από το κόκκινο χαλί, πολύ πριν ακόμη ο κόσμος περάσει τις πόρτες του Beverly Hilton. Οι εμφανίσεις πολλές και ενδιαφέρουσες, αλλά για ακόμη μία φορά ο Μπίλι Πόρτερ ήταν ένα από τα πιο υπέροχα αστέρια της βραδιάς, που φορούσε ένα Alex Vinash σμόκιν στο χρώμα της πιο αγνής κρέμας γάλακτος, το οποίο είχε συνδυάσει μαγικά με μία αποσπώμενη μακριά λευκή, πουπουλένια ουρά. Έφτασε στο κόκκινο χαλί πιο εκθαμβωτικός από ποτέ κρατώντας από το χέρι τον σύζυγό του, Άνταμ Σμιθ.

Η απόλυτη απεικόνιση της αίγλης και της αγάπης μαζί!


Ο φόρος τιμής της Κέιτ ΜακΚίνον στην Έλεν ΝτιΤζένερις

Ήδη από το Νοέμβριο είχε ανακοινωθεί ότι η λεσβία κωμικός Έλεν ΝτιΤζένερις θα έπαιρνε το φετινό βραβείο Κάρολ Μπέρνετ και ευτυχώς επιλέχθηκε μία επίσης φοβερή λεσβία κωμικός για να της το απονέμει. Η μοναδική ΜακΚίνον μίλησε στις καρδιές όλων με την ομιλία της και απένειμε φόρο τιμής στην ΝτιΤζένερις για το θάρρος της, όταν αποφάσισε να κάνει coming out διακινδυνεύοντας τον εαυτό της και την καριέρα της.

https://avmag.gr/117129/i-makkinon-eycharistise-tin-ntitzeneris-gia-to-coming-out-tis/


Η παραλαβή του βραβείου Κάρολ Μπέρνετ από την Έλεν ΝτιΤζένερις

Η ΝτιΤζένερις φορώντας ένα αστραφτερό σμόκιν ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε την ΜακΚίνον και την ίδια την Κάρολ Μπέρνετ, από την οποία έχει πάρει το όνομά του το βραβείο που δέχτηκε. Στη συνέχεια, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: ένα ξεκαρδιστικό μίνι σταντ-απ για περίπου πέντε λεπτά. Πραγματικά, είναι τόσο πολύ ανακουφιστικό να βλέπεις μία ανοιχτά λεσβία γυναίκα να τιμάτε μ’ αυτόν τον τρόπο και να στέκεται στη σκηνή με την αυτοπεποίθηση, την συγκίνηση και την αλήθεια της.


Η παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο αυθεντικό τραγούδι από τον Έλτον Τζον Wins Best Original Song for Rocketman’s “I’m Gonna Love Me Again”

Ο Έλτον Τζον δέχτηκε το βραβείο για το “I’m Gonna Love Me Again” και μοιράστηκε με το κοινό την πληροφορία, ότι αυτό ήταν το πρώτο βραβείο που έχει κερδίσει ποτέ μαζί με τον, για πολλά χρόνια συνεργάτη του, στιχουργό Μπέρνι Ταουπί, παρόλο που ο Ταουπί έχει γράψει σχεδόν κάθε τραγούδι του. Ο Τζον ευχαρίστησε τις εταιρίες και τις συνεργάτιδες και συνεργάτες του και είπε στο τέλος ότι η εμπειρία του με την ταινία Rocketman, με τον ηθοποιό Ντέξτερ Φλέτσερ και με την υπόλοιπη ομάδα ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής του.


Η παραλαβή του βραβείου Καλύτερου Ηθοποιού – Κωμωδία/Μιούζικαλ για την ερμηνεία του ως Έλτον Τον στο Rocketman από τον Τέιρον Έγκερτον

Το Rocketman δεν θα ήταν τίποτα, χωρίς τον ηθοποιό Τέιρον Έγκερτον στο επίκεντρο της, ο οποίος φάνηκε εντελώς πρόθυμος να διανύσει τα απαραίτητα μίλια για να συλλάβει την κεντρική ουσία του Έλτον Τζον. Με εξαιρετικές υποκριτικές και ερμηνευτικές ικανότητες στο τραγούδι, ο Έτζερτον ήταν σκέτη δύναμη. Στην τελετή προχθές το βράδυ, ο Έγκερτον έμοιαζε σχεδόν απίθανο να κερδίσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού, καθώς τοποθετήθηκε σε μια κατηγορία που συναγωνιζόταν δύο κολοσσούς, τον Έντι Μέρφι και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο Έγκερτον ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, ευχαρίστησε, και έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Έλτον Τζον: «Σας ευχαριστώ για τη μουσική, σας ευχαριστώ που ζήσατε μια ζωή λιγότερο συνηθισμένη και σας ευχαριστώ που είστε φίλος μου» .




Δες και αυτό!