Η ΜακΚίνον ευχαρίστησε την ΝτιΤζένερις για το coming out της

06/01/2020
από
Η ΜακΚίνον ευχαρίστησε την ΝτιΤζένερις για το coming out της
Η ΜακΚίνον ευχαρίστησε την ΝτιΤζένερις για το coming out της

Η κωμικός Κέιτ ΜακΚίνον ευχαρίστησε την Έλεν ΝτιΤζένερις για το θάρρος της να κάνει coming out το 1997, σε μία υπέροχη ομιλία της στην 77η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Η εμφανώς συγκινημένη Έλεν ΝτιΤζένερις, μετά από αυτήν την ομιλία, δέχτηκε το Βραβείο Κάρολ Μπέρνετ για τις εξαιρετικές συνεισφορές της στην τηλεόραση εμπρός και πίσω από τις κάμερες.

Η ΜακΚίνον ξεκίνησε με μερικά αστεία και στη συνέχεια μοιράστηκε το πόσο πολύ το takl-show της ΝτιΤζένερις επηρέασε τη ζωή της και την καριέρα της, όταν ο χαρακτήρας της στο Elle,n ήταν ο πρώτος γκέι χαρακτήρας στην τηλεόραση και συνέπεσε με το coming out της ΝτιΤζένερις, που ακολούθησε να γίνει εξώφυλλο του περιοδικού Time.

“Με το μέγεθος της δημοτικότητας (λόγω της ΝτιΤζένερις) άρχισα να κάνω βάρη μπροστά στον καθρέφτη στο υπόγειο της μητέρας μου, σκεπτόμενη, είμαι γκέι; Και ήμουν. Κι ακόμα είμαι” , δήλωσε η ΜακΚίνον, καθώς η κάμερα στράφηκε στην ΝτιΤζένερις, η οποία γελούσε.

“Είναι κάτι πολύ τρομακτικό να το μαθαίνεις αυτό ξαφνικά για τον εαυτό σου. Είναι σαν να κάνεις 23andMe και να ανακαλύψεις ότι έχεις ξένο DNA. Και το μόνο που το έκανε λιγότερο επικίνδυνο ήταν το γεγονός ότι είχα δει την Έλεν στην τηλεόραση.”

«Έχει διακινδυνεύσει όλη της τη ζωή και ολόκληρη την καριέρα της για να πει την αλήθεια και υπέφερε πολύ απ’ αυτό» , συνέχισε ο ΜακΚίνον .

«Φυσικά, οι συμπεριφορές αλλάζουν, αλλά μόνο επειδή γενναίοι άνθρωποι, όπως η Έλεν πηδούν στη φωτιά για να τις αλλάξουν. Αν δεν την είχα δει στην τηλεόραση, θα είχα σκεφτεί, δε θα μπορούσα ποτέ να είμαι στην τηλεόραση. Δεν επιτρέπουν σε ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπους να είναι στην τηλεόραση.” 

“Περισσότερο από αυτό, θα πίστευα ότι ήμουν εξωγήινη και ότι ίσως δεν είχα καν δικαίωμα να είμαι εδώ” , δήλωσε η ΜακΚίνον συγκρατώντας τα δάκρυά της.

«Σ’ ευχαριστώ, Έλεν, γιατί μου έδωσες μία ευκαιρία σε μια καλή ζωή» .

Όταν η ΝτιΤζένερις ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, ευχαρίστησε και εξήρε την φίλη της ΜακΚίνον και είπε ότι την αγαπάει.

Δείτε την ομιλία της ΜακΚίνον:




Δες και αυτό!