Ετοιμασίες για νέο παγκόσμιο ρεκόρ “ανθρώπινου ουράνιου τόξου”

01/01/2020
από
Image courtesy of Guinness Book of Records of current record holders Polytechnic University of the Philippines ⁠
Image courtesy of Guinness Book of Records of current record holders Polytechnic University of the Philippines ⁠

Θα προσπαθήσουν, επίσης, να σπάσουν το ρεκόρ για τη μακρύτερη σειρά από dancing drag queens, με όλα τα άτομα να είναι ντυμένα Dolly Parton.

Η ΛΟΑΤ κοινότητα στο Οζ θέλει να περάσει στην κορυφή με το μεγαλύτερο ανθρώπινο ουράνιο τόξο, που δημιουργήθηκε ποτέ. Η προσπάθεια για το παγκόσμιο ρεκόρ θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στο Φεστιβάλ ChillOut στο Daylesford της Βικτώρια.
Η εκδήλωση ονομάστηκε: Australia’s number one Queer Country Pride festival.” 
“Ελάτε να δείξετε την υποστήριξή σας προς την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα σε αυτή την επίδειξη αλληλεγγύης. Προσπαθούμε για το Παγκόσμιο ρεκόρ, ώστε να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο Ανθρώπινο Ουράνιο Τόξο” , δηλώνουν τα άτομα που το διοργανώνουν, στην επίσημη σελίδα του Facebook.

“Ας έχουμε και τα 30.366 άτομα!” 

Το σημερινό παγκόσμιο ρεκόρ το έχει πετύχει το Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων (PUP), το οποίο συγκέντρωσε συνολικά 30.356 άτομα στις 18 Σεπτεμβρίου του 2004. Η επιτυχημένη προσπάθειά τους καταγράφηκε στο βιβλίο Guinness.

“Δύο χρόνια μετά την ισότητα στον γάμο, ξέρουμε ότι πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά – τόσο στην Αυστραλία όσο και στο εξωτερικό” , ανέφεραν τα άτομα που εμπλέκονται στη διοργάνωση.

Παράλληλα, επιδιώκουν να σπάσουν κι ένα δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ στις 8 Μαρτίου, ελπίζοντας ότι θα δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη γραμμή από dancing drag queens.
Χρειάζονται περισσότερα από 145 άτομα, που να είναι “ντυμένα ως Ms. Dolly Parton” .
Αυτές οι προσπάθειες για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ είναι μόνο ένα μικρό μέρος του συνολικού φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει από τις 5-9 Μαρτίου.
Το ChillOut θα περιλαμβάνει καλλιτέχνες που θα κάνουν σόου live, πάρτι δίπλα στην πισίνα, ακόμη και εκδήλωση τσίρκου. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση είναι διαθέσιμα στο Eventbrite και περιλαμβάνουν και το επίσημο μπλουζάκι σε ένα από τα έξι χρώματα της σημαίας υπερηφάνειας.



Δες και αυτό!