H ιταλική μαφία αποφάσισε να επιτρέψει την ομοφυλοφιλία στους κόλπους της

09/12/2019
από
φωτογραφία αρχείου

Τους ομοφυλόφιλους μαφιόζους αποφάσισε να αποδεχτεί η ιταλική μαφία, μετά και την αποκάλυψη ότι ο γιος ενός αρχιμαφιόζου της είναι γκέι και drag queen.

Μέχρι πρόσφατα, τα ομοφυλόφιλα μέλη της Μαφίας κινδύνευαν να δολοφονηθούν. Αλλά “η ομοφοβική Μαφία αποφάσισε να εξελιχθεί και να συμβαδίσει με τη σύγχρονη κοινωνία”. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένας ειδικός ερευνητής του εγκληματικού συνδικάτου στην Καλαβρία.

Ο Νίκολα Γκρατέρι δήλωσε στους Times ότι, “αν και η ομοφυλοφιλία εξακολουθεί να θεωρείται ταμπού για αρκετά “υψηλόβαθμα στελέχη” αποφασίστηκε να χαλαρώσουν τις ποινές και να επιτρέψουν την ύπαρξη ομοφυλόφιλων μελών, αρκεί να μην το δείχνουν δημόσια”.

Νίκολα Γκρατέρι

Ο Γκρατέρι παρακολούθησε τις επικοινωνίες μεταξύ του πλουσιότερου μαφιόζικου συνδικάτου της Νότιας Ιταλίας. Η οικογένεια αυτή φαίνεται να ελέγχει το 80% της ροής κοκαΐνης στην Ευρώπη.

Ο ίδιος ανακάλυψε τις “παθιασμένες” επιστολές μεταξύ ενός αρχιμαφιόζου και ενός νεαρού υπολοχαγού και ενημερώθηκε για το ότι οι “στρατιώτες” της μαφίας απολαμβάνουν ελεύθερα τα γκέι μπαρ. Ανακάλυψε ακόμη ότι ο γιος ενός αρχιμαφιόζου ζει ως drag queen με το όνομα Lady Godiva.

“Υπονομεύει την εικόνα του σκληρού και αδίστακτου συνδικάτου”, δήλωσε ο Γκρατέρι. “Αλλά η μαφία εξελίχθηκε μαζί με την κοινωνία. Οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να γίνουν δεκτοί τώρα, ακόμα και ως στρατιώτες, εφόσον δεν το δηλώσουν δημόσια”.

Ο Γκρατέρι, ο οποίος έχει ζήσει για τρεις δεκαετίες υπό την προστασία της αστυνομίας, ισχυρίζεται ότι η Μαφία έχει μαλακώσει.




Δες και αυτό!