Γίνε kinky χωρίς budget: 5+1 τρόποι

20/11/2019
από

Το να είσαι kinky στο σεξ δε θέλει πολλά πράγματα, αρκεί να έχεις φαντασία. Δοκίμασε κάτι από τα παρακάτω για να ανεβάσεις το kinkiness της σεξουαλικής σου εμπειρίας με μηδέν budget.

1. Τοποθεσία

Μήπως κάνεις σεξ συνέχεια στο ίδιο βαρετό κρεβάτι στο ίδιο υπνοδωμάτιο; Δοκίμασε άλλα σημεία του σπιτιού, όπως το πάτωμα, το ντουζ, στα όρθια κολλημένα στον τοίχο, ή στον πάγκο της κουζίνας. Μία μικρή αλλαγή στο σκηνικό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.


2. Βρομόλογα

Υπάρχει μία πολύ εύκολη τεχνική για να το καταφέρεις – πες αυτό που πρόκειται να κάνεις, πες αυτό που κάνεις, ή πες αυτό που μόλις έκανες. Αν είσαι δημιουργικός τύπος μοιράσου μία ερωτική σου φαντασίωση, ενώ κάνεις σεξ. Φαντασιωθείτε μαζί τα πάντα, κυριολεκτικά, μπείτε σε διεγερτικές λεπτομέρειες και τραβήξτε το όσο πάει.


3. Spanking

Χρησιμοποίησε το χέρι σου, ή την πίσω μεριά μίας βούρτσας μαλλιών, ή μία ξύλινη κουτάλα. Φρόντισε να μελετήσεις από πριν τα θέματα ασφάλειας, που σχετίζονται με το spanking.


4. Δέσε τα μάτια

Μία μπαντάνα, ένα φουλάρι ή εκείνη η μάσκα ύπνου, που κράτησες από το αεροπορικό σου ταξίδι είναι ό,τι πρέπει. Η απομόνωση μίας εκ των αισθήσεων, ενισχύει στις υπόλοιπες και βοηθάει να είσαι περισσότερο παρούσα ή παρών στο εδώ και τώρα, κατά τη διάρκεια.


5. Bondage

Δε χρειάζεται να έχεις φανταχτερές χειροπέδες και δερμάτινα για να απολαύσεις μία νύχτα bondage. Μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα με μαντίλια, μπαντάνες, ζώνες, σπάγκο, μανταλάκια, ή ακόμη και με το σχοινί της απλώστρα. Φρόντισε να έχετε από πριν καθορίσει μία safe word για την ασφάλειά σας. Για να πας την εμπειρία του bondage σε άλλο επίπεδο επένδυσε στο να μάθεις λίγα βασικά από kinbaku, δηλαδή τρόπους ερωτικού δεσίματος από βιντεάκια στο youtube.


+1 Πορνό

Παρακολουθήστε μαζί επιλεγμένο κουήρ πορνό (κατά προτίμηση ethically produced). Προτείνουμε για αρχή το Crash Pad Series. Κι αν δεν έχετε εγγραφή σε κάποιο site με ποιοτικό κουήρ πορνό, απλά ανοίξτε την κάμερα του κινητού σας και φτιάξτε το δικό σας.


*Θυμίζουμε ότι τα επαγγελματικά αντικείμενα, που προορίζονται για παιχνίδια στο σεξ, είναι τα πλέον κατάλληλα, παρόλα αυτά, η χρήση των παραπάνω αντικειμένων ενέχει κινδύνους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικές/οι.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!