Χώρισε τον άνδρα του και τα έφτιαξε με τον πρώην της κόρη τους

18/11/2019
από
Χώρισε με τον άνδρα του και τα έφτιαξε με τον πρώην της κόρη τους
Χώρισε με τον άνδρα του και τα έφτιαξε με τον πρώην της κόρη τους

Ο Barrie και Tony Drewitt-Barlow χώρισαν μετά από 32 χρόνια σχέσης. Πρόκειται για το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι της Βρετανίας, που έγινε γνωστό στο 1999, όταν οι δυο τους απέκτησαν δίδυμα, και διεκδίκησαν το δικαίωμα να ονομάζονται γονείς στο πιστοποιητικό γέννησης, απόφαση ορόσημο για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Πρόσφατα, λοιπόν, ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να χωρίσουν, μετά από 32 χρόνια που είναι μαζί, καθώς ο ένας από τους δύο έχει πλέον σχέση με τον πρώην της κόρης τους.

Ο 50χρονος Barrie αποκάλυψε ότι είναι τρελά ερωτευμένος με τον πρώην φίλο της κόρης του Saffron, τον 25χρονο Scott Hutchison, σε συνέντευξή του στη The Sun. Ακόμη, αποκάλυψε ότι ζουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι 6 εκατομμυρίων δολαρίων στη Φλόριντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony Drewitt-Barlow (@drewittbarlow) στις

“Έχω ερωτευτεί τον Scott κι εκείνος εμένα” , είπε: “Νιώθω ανόητος, που στην ηλικία μου έχω αυτά τα συναισθήματα, για κάποιον άλλο εκτός από τον Tony, και μάλιστα να έχει το μισό της ηλικίας μου. Αλλά, όταν ξέρεις ότι κάτι είναι σωστό για σένα, είναι. Δεν έχουμε κάνει συγκεκριμένα σχέδια, αλλά θα ήθελα να παντρευτώ τον Scott.” 

Ο Barrie αναγνωρίζει ότι η σχέση του με τον Tony έχει γίνει πια “πλατωνική” τα τελευταία χρόνια και συνέχισε:

Δεν έχω κρίση μέσης ηλικίας – αν είχα, θα ήθελα να αγοράσω μία Porsche 911. Αυτή είναι μία πραγματική σχέση, αλλά δεν το καταλαβαίνουν όλοι, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης μας είναι ανορθόδοξες – αισθάνομαι σα να ζούμε σε μια κοινότητα, ζούμε όλοι μαζί. Τώρα απλά, ο ένας μπαμπάς έχει έναν νέο σύντροφο και είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια” .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The next chapter in my life begins with this beautiful man by my side with the blessing of my wonder family and bestest friend @drewittbarlow on my other side xxx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) στις

Ο Scott, ο οποίος είναι αμφιφυλόφιλος, είχε προηγουμένως γνωρίσει την 20χρονη Saffron, αλλά ο Barrie λέει ότι η σχέση δεν ήταν ποτέ σεξουαλική και το ζευγάρι ήταν περισσότερο σαν “φίλοι” .

“Η Saffron και ο Scott είχαν χωριστεί για πολλούς μήνες πριν, κι αυτό ήταν κάτι εντελώς απροσδόκητο. Η Saffron και ο Scott ήταν πάντα μόνο φίλοι – η σχέση τους ήταν αγάπη για κουτάβια” , εξήγησε.

“Δεν είχαν ποτέ σεξουαλική σχέση, καθώς ήταν πολύ νέα. Ο Scott δεν είχε κρύψει ότι ήταν αμφιφυλόφιλος, κι αυτή ήταν η αιτία που δεν εξελίχθηκε ποτέ η σχέση τους” .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony Drewitt-Barlow (@drewittbarlow) στις

Ο Barrie πρόσθεσε ότι μετά από κάποιους αρχικούς δισταγμούς, η Saffron είναι τώρα “τόσο υποστηρικτική” στη σχέσης του με τον Scott.

“Όλοι καθίσαμε στο τραπέζι στο σπίτι και της το είπα” , λέει ο Barrie. “Φυσικά, αρχικά ενοχλήθηκε, αλλά ο Tony είπε: “Αυτή είναι μια καλή ιδέα. Μπορείς να δεις πως ο Scott είναι με τον μπαμπά, του αρέσει.” Δεν υπήρχαν τσακωμοί. Μιλήσαμε ως ενήλικες.
“Η Saffron βλέπει πόσο ευτυχισμένοι είμαστε και το έχει αποδεχθεί.” 




Δες και αυτό!