Οι Rainbow Dancers σε προσκαλούν στο Rainbow Latin Blue Party

13/11/2019
Rainbow Dancers

Οι Rainbow Dancers για ακόμα μια φορά μας προσκαλούνε σε ακόμα ένα πάρτι με πολύ κέφι, ποτό και φυσικά χορό!

Δείτε την περιγραφή του event:

“Συνεχίζουμε τα Latin Party μας και αυτόν τον μήνα με ανανεωμένο κέφι. Σε αυτό το πάρτι ξεκινάμε μια νέα Rainbow παράδοση με τις ολοκαίνουργιες χρωματικές μας θεματικές. Κάθε μήνας θα έχει και ένα χρώμα του ουράνιου τόξου. Ο Νοέμβριος είναι ο μπλε μήνας.
https://gr.pinterest.com/pin/502362533410255681/

Το μπλε στην Rainbow σημαία συμβολίζει την ηρεμία και την τέχνη. Από αυτό εμπνεόμαστε και σας καλούμε να φορέσετε κάτι μπλε σε αυτό το πάρτι. Ένα outfit, ένα blue make up, ένα αξεσουάρ ή ότι θα ενισχύσει αυτήν την χρωματική νότα στο πάρτι .

Η Maria Karageorgou και ο Carlos Dall’Asta ανοίγουν της πόρτες του Danzarin ενός μοναδικού χώρου ο οποίος μεταδίδει απόλυτα την αύρα, την ζεστασιά και την εξαίσια αισθητική της καρδιάς ενός καλλιτέχνη. Θεσσαλονίκης 17 στον Κεραμεικό.

Όπως πάντα θα ξεφαντώσουμε με ρυθμούς Salsa, Bachata, merengue, reggaeton, mambo, Cha-cha-cha,Rumba,Rock & Roll και Tango. Στις μουσικές επιλογές ο Dimitris Kokkonis με μια ανανεωμένη μουσική λίστα και καινούργιες χορογραφίες.

Ελάτε να γνωριστούμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Δεν χρειάζεται υψηλό επίπεδο στον χορό αρκεί να έχεις διάθεση να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους.

Επίσης έχουμε ανανεωμένη τιμή εισόδου 2 ευρώ φθηνότερα για όλους. Είσοδος με 5 ευρώ με κρασί,μπύρα ή αναψυκτικό. Θέλουμε τα Rainbow πάρτι να είναι προσιτά για όλους.

Μην το χάσετε!

Οι Rainbow Dancers σε προσκαλούν στο Rainbow Latin Blue Party


Τοποθεσία: Θεσσαλονίκης 17, Κεραμεικός
Ημερομηνία: Κυριακή 23/11, 21:30 – 2:00
Τιμή Εισόδου: 2€ χωρίς ποτό ή 5€ με ποτό

Η σελίδα της εκδήλωσης των Rainbow dancers στο Facebook.




Δες και αυτό!