Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης σειράς “The Witcher”

01/11/2019
από
Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης σειράς "The Witcher"
Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης σειράς "The Witcher"

Η σειρά “The Witcher” βασίζεται στα δημοφιλή βιβλία (γνωστά κι ως Witcher Saga) του Αντρντζέι Σαπκόβσκι (Andrzej Sapkowski), που είναι είναι Πολωνός συγγραφέας έργων φαντασίας.

Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης σειράς "The Witcher"
Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης σειράς “The Witcher”

Αποτελεί τον δημιουργό μίας σειράς ιστοριών με πρωταγωνιστή τον Γκέραλτ της Ριβία (Geralt of Rivia) ενός γητευτή, του λεγόμενου “Witcher” . Τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες του κόσμου, ενώ το πασίγνωστο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, τον Μάρτιο του 2018, έφτασε να πουλήσει περισσότερα από 33 εκατομμύρια στον κόσμο.

Ο Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) -πρώην Σούπερμαν- πρωταγωνιστεί ως Γκέραλτ, ο οποίος είναι Witcher, μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, που αγωνίζεται να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο, όπου οι άνθρωποι αποδεικνύονται συχνά πιο τέρατα από τα θηρία.

Αλλά, όταν το πεπρωμένο τον χτυπάει, μια ισχυρή μάγισσα και μια νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις τους μαζί, καλούνται να προχωρήσουν σε μια ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο.

Χθες (31 Οκτωβρίου), το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο πλήρες τρέιλερ της σειράς. Κρίνοντας από την ποιότητα των πλάνων και των σκηνών μάχης, αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια σειρά για να καλύψει το κενό του Game of Thrones.

Το υπόλοιπο cast συμπεριλαμβάνει τις/τους εξής: Φρέγια Άλλαν (Freya Allan), Άνια Σαλότρα (Anya Chalotra), Τζόντι Μέι (Jodhi May), Björn Hlynur Haraldsson, Μιάνα Μπέρινγκ (MyAnna Buring), Έμμα Άπλετον (Emma Appleton), Λαρς Μίκελσεν (Lars Mikkelsen), Ουίλσον Ραντζού-Πιουτζάλτ (Wilson Radjou-Pujalte) και Άννα Σάφερ (Anna Shaffer).

Και τα οκτώ επεισόδια του “The Witcher” θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!