Η Marianah Grindr στο Final Four του AΝΤ1

25/10/2019

Στο πλατό του Final Four βρέθηκε η Marianah Grindr.

Η γνωστή drag queen από την Κύπρο τραγούδησε μπροστά στο κοινό του μουσικού talent show του ΑΝΤ1, διεκδικώντας τη θετική ψήφο των κριτών καθώς και μία από τις τέσσερις καρέκλες.

Το επεισόδιο θα προβληθεί αυτή την Κυριακή. Μέχρι τότε θα περιοριστούμε στο σχετικό τρέιλερ.

https://www.instagram.com/p/B3_jwyIF1ry/

Όπως ήταν φυσικό, η συμμετοχή της σχολιάστηκε και στο facebook group της μεγάλης ελληνικής queer ομάδας drag fanatics, Dardanes.

Ο δημιουργός της ομάδας, Μανώλης Μαμβούνης, έγραψε χαρακτηριστικά: “Αυτή την Κυριακή, η θεά μας, η Resident Queen των νταρντανοπαρτυ, η λατρεμένη φωνάρα/ντιβάρα Marianah Grindr κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως contender στο Final Four του ANT1, μπροστά σε Φουρέιρα και ανθρώπους (και μόνιμα πλάνα εγώ να ουρλιαζω από το κοινό όπως φαίνεται)”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!